ΚΚΕ: Προκλητική η δικαστική απόφαση για τον Κασιδιάρη

KASΠροκλητική χαρακτηρίζει το ΚΚΕ την απόφαση του δικαστηρίου για την επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη σε βάρος της βουλευτού του Κομμουνιστικού Κόμματος Λιάνας Κανέλλη.

«Η απόφαση του δικαστηρίου για την τραμπούκικη επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρη, στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη – παρά το ότι το δικαστήριο δέχτηκε την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης – αποτελεί πρόκληση» σημειώνει στην ανακοίνωσή του, εκτιμώντας ότι «συμβάλει στη δημιουργία και ενίσχυση κλίματος ανοχής απέναντι στην εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής».

Καταλήγοντας, τονίζει ότι «παραμένει η αναγκαιότητα της απομόνωσης της εγκληματικής Χρυσής Αυγής από το λαό και τη νεολαία, με την οργανωμένη πάλη τους».

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο μετέτρεψε σε απλή σωματική βλάβη την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης που αντιμετώπιζε ο Ηλίας Κασιδιάρης, απαλλάσσοντάς τον για το χαστούκι στην κ. Κανέλλη.

Το δικαστήριο υιοθέτησε την άποψη του εισαγγελέα ότι για το συγκεκριμένο αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης θα έπρεπε να είχε υποβληθεί έγκληση από τη βουλευτή του ΚΚΕ.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ