Κεμεσίδης: 600.000 ευρώ χάνει το χρόνο ο δήμος Χανίων από τα παρκόμετρα | Ηχητικό

κεμεσίδης-600-000-ευρώ-χάνει-το-χρόνο-ο-δήμο-123687

ilektroniki stathmeusiΣτο πρόγραμμα από το ΕΣΠΑ με το οποίο ο δήμος Χανίων θα επιχειρήσει πιλοτικά να ελέγξει με ηλεκτρονικό τρόπο τη στάθμευση των οχημάτων αναφέρθηκε μιλώντας στον SUPERFM 89.6 ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Κεμεσίδης.

Ο κ. Κεμεσίδης είπε μεταξύ άλλων πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα εφαρμοστεί με τη συνδρομή του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Κύπρου και του Πολυτεχνείου Κρήτης, ενώ το λογισμικό που θα διατεθεί θα παραχωρηθεί στο δήμο δωρεάν. (ΔΕΣ ΕΔΩ)

Μανώλης Κεμεσίδης
Μανώλης Κεμεσίδης

Ο Αντιδήμαρχος Χανίων ανέφερε επίσης πως το πρόγραμμα προβλέπει την προμήθεια ηλεκτρονικών καρτών από το δήμο, από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων, η τιμή των οποίων πάντως δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί.

Ο κ. Κεμεσίδης τόνισε παράλληλα πως ο δήμος Χανίων χάνει το χρόνο έσοδα από την ελεγχόμενη στάθμευση της τάξεως των 600.000 ευρώ.

Τέλος έγινε αναφορά και στα τεχνικά έργα που έχουν προγραμματισθεί για το 2015 από τη δημοτική αρχή σημειώνοντας πως έμφαση θα δοθεί στους πρώην περιαστικούς δήμους ενώ παρεμβάσεις θα γίνουν και εντός της πόλης των Χανίων.

zarpa.gr

One thought on “Κεμεσίδης: 600.000 ευρώ χάνει το χρόνο ο δήμος Χανίων από τα παρκόμετρα | Ηχητικό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook