Καφέ κραγιόν: Πώς θα επιλέξετε σωστά για την επιδερμίδα σας την απόλυτη τάση στα χείλη φέτος

Η καφέ απόχρωση στα χείλη, είναι μια από τις πιο hot τάσεις για τη νέα σεζόν. Το καφέ είναι ένα πολύ σαγηνευτικό χρώμα, που μπορεί να κάνει εντυπωσιακή την κάθε σας εμφάνιση ειδικά όταν συνοδεύεται από τις σωστές αποχρώσεις στο υπόλοιπο. Αν υπάρχει κάτι να σας δυσκολέψει σχετικά με το καφέ κραγιόν, αυτό είναι το γεγονός ότι θέλει προσεκτικό χειρισμό στην επιλογή του, καθώς αν η απόχρωσή του είναι πολύ κοντινή με αυτή της επιδερμίδας σας, τότε το αποτέλεσμα θα δείχνει θαμπό και διόλου κολακευτικό.

Υπάρχει όμως μια ιδανική απόχρωση για κάθε γυναίκα και καθορίζεται από τον τόνο της επιδερμίδας της.

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα

Το ιδανικό καφέ κραγιόν για τις ανοιχτές επιδερμίδες, είναι αυτό που έχει πορτοκαλί και κόκκινους υποτόνους. Είναι αυτό που κοκκινίζει ελαφρώς. Όσα έχουν αυτές  τις αποχρώσεις, χαρίζουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.

Σταρένια επιδερμίδα

Αν η επιδερμίδα σας είναι μεσαίου τόνου, τότε σας ταιριάζουν οι περισσότερες αποχρώσεις του καφέ. Ωστόσο καλό θα ήταν να αποφύγετε τις αποχρώσεις που περιέχουν έντονη παρουσία του κόκκινου χρώματος, δηλαδή αποφύγετε τα θερμά καφέ και προτιμήστε τις ελαφρώς πιο ψυχρές αποχρώσεις. Ειδικά οι σκούρες σοκολατί αποχρώσεις, μπορούν πραγματικά να απογειώσουν το look σας στη στιγμή.

Σκουρόχρωμη επιδερμίδα

Στη δική σας επιδερμίδα, ταιριάζουν όλες εκείνες οι αποχρώσεις που στις δύο άλλες κατηγορίες θα έδειχναν θαμπές, δηλαδή τα ανοιχτά καφέ και nude χρώματα. Δημιουργούν μια υπέροχη αντίθεση με την επιδερμίδα σας ειδικά αν περιέχουν ελαφρώς ροδακινί αποχρώσεις.

marieclaire.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ