Κανόε Καγιάκ | Με 11 αθλητές-τριες στην α’ φάση προκρίσεων ο ΝΟΧ

Στην Α’ φάση των προκρίσεων για την συγκρότηση της Εθνικής ομάδας Κανόε Καγιάκ Σπριντ θα λάβουν μέρος 11 αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 3 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές του ΝΟΧ έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και ο στόχος είναι η όσο το δυνατόν πιο δυναμική παρουσία τους στις προκρίσεις. Οσον αφορά τον τρόπο που θα αγωνιστούν, αυτό θα γίνει με σκάφη Κ1 (μονοθέσια) σε αποστάσεις 200 και 2000 μέτρων.

Αναλυτικά, οι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι οι εξής: Αντωνίου Γ., Κουριδάκης Γ., Κουτσοποδιώτης Γ., Τζανακόπουλος Α., Τσουπάκης Χ., Σηφάκης Γ., Καράκης Γ., Μαυρομμάτης Μ., Σαράντου Κ., Κέκελου Α. και η Καράκη Κλ..

Συνοδοί της αποστολής είναι ο βοηθός έφορου του τμήματος, Νίκος Κουριδάκης και ο προπονητής της ομάδας, Μανόλης Αγγελάκης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018 Η ANEK LINES

Σημειώνεται ότι και το 2018 αρωγός του τμήματος παραμένει ο επίσημος χορηγός του, η μεγάλη Ναυτιλιακή Εταιρεία ANEK LINES. Τους ευχαριστούμε και εκφράζουμε δημόσια την ευγνωμοσύνη μας, που είναι πάντα δίπλα μας.

Επίσης, ευχαριστούμε τον κ. Χατζηδάκη Νεκτάριο, ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκίνητων στην Σούδα για την πολύτιμη βοήθεια του προς το τμήμα.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΚΑΓΙΑΚ

Οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο Κανόε Καγιάκ συνεχίζονται. Οι προπονήσεις γίνονται στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15:30-17:30. Υπεύθυνος προπονητής είναι ο Δημήτρης Καραγιαννίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ