Κανένα σπίτι σε χέρι… ενοικιαστή

κανένα-σπίτι-σε-χέρι-ενοικιαστή-591500

Χαλάρωσε λίγο ρε φίλε, ένα διαμερισματάκι έχεις… Που νομίζεις ότι έγινες ο Γιάγκος Δράκος και θα μας νοικιάσεις τη Giant…

Το πώς την έχουνε δει μερικοί – μερικοί επειδή άκουσαν ότι στα Χανιά γίνεται… της AirBnb το κάγκελο, δεν περιγράφεται. Τι 800αρια ζητάνε για ένα τριάρι, τι οντισιόν κάνουν στους ενοικιαστές, τι μούρη πουλάνε, τι τουπέ έχουν σηκώσει, δεν λέγεται!

Ο άλλος ζητάει 600 ευρώ για το ετοιμόρροπο αντί να το γκρεμίζει. Γιατί όχι, τόσα του λείπουν. Η άλλη θέλει 700, Δικαστήρια σου λέει, οι άλλοι καλύτεροι είναι;

«Εσάς μπορεί να σας αρέσει, όμως εγώ θα διαλέξω!», «Δεν ξέρω, μου το ζητάνε πολλοί», «Αχ ξέρετε, μου έκαναν πρόταση για παραπάνω», «Μάλλον θα το δώσω σε συγγενείς τελικά» είναι μόνο μερικές από τις «κορυφαίες» ατάκες που ακούνε οι υποψήφιοι ενοικιαστές…

Μια φιλική συμβουλή θα σας δώσω, να λογικευτείτε λίγο…

Γιατί αν η Ryanair «χαιρετίσει», κι ο τροχός γυρίσει, θα παρακαλάτε πάλι για «δασκαλάκους» και στρατιωτικούς…

ΖΑΡΠ …

6 thoughts on “Κανένα σπίτι σε χέρι… ενοικιαστή

  1. Η αγορά καθορίζει τις τιμές. Αν η τουριστική ζήτηση πέσει στο μέλλον ή αν χτιστούν σπίτια οι τιμές θα πέσουν και πάλι. Δουλειά του ιδιοκτήτη είναι να μεγιστοποιήσει το κέρδος του και του ενοικιαστή να ψάξει για το φτηνό και καλό σπίτι. Ζαρπ.

    1. Πες τα ρε μεγάλε! Οταν ήταν 150 ευρώ το δυάρι κανείς δεν έλεγε «150 ζητάς πάρε 250 γιατί αξίζει».
      Απου μπορεί και πάνω του αδερφιαααα… δε κατέω και μαθηματικές εξισώσεις και μου βάζει δύσκολα αλλιώς δε θα θα το δημοσιεύσει λέει… οφου και λάβρες μας

  2. Επιτέλους παρουσιάζεις την πραγματική εικόνα του Χανιώτη που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το γρήγορο και το εύκολο έργο.
    Τα 2 παραπάνω σχόλια νομίζω τα λένε όλα, μόλις θιχτούν οι περήφανοι κατά τ άλλα Χανιώτες (γιατί βρίσκουν φυσιολογικά τα 600άρια που ζητάνε για τα αχούρια τους) περνάνε στην αντεπίθεση.
    Κάντε μια βόλτα στην υπόλοιπη Ελλάδα να ανοίξετε λίγο το μυαλό σας αγαπητοί συμπολίτες και όταν γυρίσετε κάντε τον σταυρό σας που ζείτε σε αυτό τον ευλογημένο τόπο και εξορθολογίστε τα ενοίκια σας αν έχετε κάτι μέσα στο κεφάλι σας πέρα από το ευρώ ή το δολλάριο.

    1. ΑΠ: κύριε Παπαδόπουλε αντιλαμβάνομαι ότι δυσκολεύεστε που μένετε στα Χανιά και ανέχεστε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Εσείς που είστε ανοιχτόμυαλος και προοδευτικός και που τόσο πολύ σας φορτίζει η παρουσία των Χανιωτών στα Χανιά, πηγαίνετε να ζήσετε στην υπόλοιπη Ελλάδα , χωρίς παρεξήγηση, και αφήστε μας εμάς τους άμυαλους με τα αχούρια μας να ζητάμε τα ενοίκια που παίζουν στην αγορά των Χανίων και σε μερικούς μόνο ευλογημένους τόπους. ΥΓ εάν είστε ακόμα σε αναζήτηση σπιτιού έχω να σας προτείνω ένα ενδιαφέρον σπίτι που βρίσκεται »στην υπόλοιπη Ελλάδα» το οποίο έχει χωμάτινο πάτωμα , σόμπα πετρελαίου και ένα ακόμα συγκάτοικο για 150€ μόνο, πιστεύω αυτό να ανταποκρίνεται στις στεγάστηκες σας ανάγκες. (Νομίζω τώρα έστρωσαν μοκέτα δεν έρχεσαι σε επαφή ε το χώμα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook