Καμμένος για Έλληνες Στρατιωτικούς: Με εντολή Ερντογάν η προσχεδιασμένη σύλληψη τους

καμμένος-για-έλληνες-στρατιωτικούς-μ-723621

Στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον realfm 97,8.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κράτηση τους είναι αντίθετη σε κάθε Αρχή διεθνούς Δικαίου. Βρίσκονται εκεί χωρίς να έχει υπάρξει κατηγορητήριο. Κρατούνται παράνομα, χωρίς να τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες. Αυτό είναι πρωτοφανές και αυτό αντιμετωπίζεται μόνο σε διεθνές επίπεδο” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι η σύλληψη των δύο στρατιωτικών ήταν προγραμματισμένη, προσχεδιασμένη και ήταν μία κίνηση την οποία είχαν ετοιμάσει οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή του Ερντογάν προκειμένου να δημιουργήσουν το περιβάλλον εκείνο για να κάνουν την ομηρία που θα οδηγούσε στη συναλλαγή για τους οκτώ. Δεν θεωρώ ότι ήταν μία πράξη που έγινε κατά τύχη. Βρήκαν την ευκαιρία, μέσα σε μία νύχτα που είχε χιόνια σε μία περιοχή δύσκολη να κάνουν πράξη ένα προσχεδιασμένο σενάριο».

topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook