Και το όνομα αυτού… ΠΑΕ ΑΟ Χανιά Κισσαμικός | Φυντικάκης: «Συνεργασία και όχι συγχώνευση» | Photos

και-το-όνομα-αυτού-παε-αο-χανιά-κισσαμ-576707

Tο όραμα και τους στόχους της νέας ομάδας, της οποίας το όνομα θα είναι ΠΑΕ ΑΟ Χανιά Κισσαμικός και η οποία στοχεύουν να αφήσει εποχή στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, παρουσίασαν σήμερα το απόγευμα στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, ο Ερασιτέχνης ΑΟΧ και η ΠΑΕ Κισσαμικός.

Ροκάκης: «Σας χρειαζόμαστε όλους. Εγώ προσωπικά πατάω delete και restart»

Ο πρόεδρος του Κισσαμικού, Αντώνης Ροκάκης, στις δηλώσεις του αποκάλυψε το όνομα, το οποίο όπως γράψαμε και πιο πάνω θα είναι ΠΑΕ ΑΟ Χανιά Κισσαμικός, αλλά το σήμα που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι αυτό της Κισαμίτικης ομάδας. Ωστόσο, υποσχέθηκε πως το σήμα του ΑΟΧ θα βρίσκεται στις φανέλες, οι οποίες θα παραμείνουν ως έχουν, αφού και οι δύο ομάδες χρησιμοποιούν το μπλε και το άσπρο.

Επίσης, τόνισε πως στο γήπεδο, στα μεγάφωνα, θα παίζουν και οι δύο ύμνοι των συλλόγων.

Τον λόγο πήρε και ο επίτιμος πρόεδρος του ΑΟΧ, Νότης Ψυλλάκης, ο οποίος δε συμφώνησε με το να κρατήσει η νέα ομάδα το σήμα του Κισσαμικού και πρότεινε πως χρειάζεται κάτι άλλο, αν δε μείνει το ήδη υπάρχον.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΧ, Αντρέας Φυντικάκης, απάντησε σε αυτό, λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, καθώς θα πρέπει να καλυφθούν τα χρέη που έχει ο ΑΟ Χανιά και ότι δε θα γίνει νομική συγχώνευση, αλλά συνεργασία, ενώ στη συνέχεια ο κ. Ροκάκης, πάνω σε αυτό, είπε πως η ΠΑΕ θα λειτουργήσει με καθαρό ΑΦΜ, κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει αν φαίνεται το σήμα του ΑΟΧ.

Τέλος, από τον κόσμο ζητήθηκε να κάνει υπομονή και να στηρίξει το όραμά τους, δηλαδή τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας που θα εκπροσωπεί το νομό.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook