Κάλεσε τον βιαστή της κόρης του για δείπνo, τον βασάνισε και του έκαψε τα γεννητικά όργανα

κάλεσε-τον-βιαστή-της-κόρης-του-για-δεί-181412

deipnoΤον νόμο στα χέρια του πήρε ένας πατέρας από την Ινδία, στην περιοχή του Khajuri Khas στο βορειοανατολικό Δελχί, ο οποίος προκειμένου να «τιμωρήσει» τον άνδρα που φέρεται να βίασε την κόρη του τον προσκάλεσε για δείπνο και αντ’ αυτού τον βασάνισε.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 36χρονος εξοργισμένος πατέρας, προκειμένου να παραπλανήσει τον 45χρονο, ο οποίος -σημειωτέον- είναι παντρεμένος, εκτός από την πρόσκληση σε δείπνο έφτασε στο σημείο για να γίνει απόλυτα πειστικός να μαγειρέψει και να ετοιμάσει ένα πλήρες γεύμα. Τελικά, όμως, ο 36χρονος ακινητοποίησε τον «καλεσμένο» του, τον έδεσε σε μια καρέκλα και έκαψε τα γεννητικά του όργανα με λαβίδες που είχε πρώτα ζεματίσει. Στη συνέχεια τον στραγγάλισε. Μετά τον φόνο, περπάτησε μέχρι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ομολόγησε το έγκλημα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ανακοινωθέν, ο 45χρονος είχε βιάσει τη 14χρονη κόρη του 36χρονου πριν από δύο μήνες και, όπως ομολόγησε ο πατέρας, δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία γιατί φοβόταν ότι οι γείτονες και οι συγγενείς θα κατηγορούσαν την κόρη του πως προκάλεσε τον βιαστή.

«Βασισμένοι στην ομολογία, στείλαμε μία ομάδα στο σημείο η οποία ανακάλυψε το πτώμα. Εχει σταλεί για νεκροψία-νεκροτομή και έχει ενημερωθεί η οικογένειά του. Εξιχνιάστηκε μια υπόθεση δολοφονίας και ο 36χρονος συνελήφθη», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας, σύμφωνα με τη βρετανική Metro.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook