Ιωάννινα: Ξάφρισαν νοσοκομείο και αντάλλαξαν τη λεία τους με χάπια

ιωάννινα-ξάφρισαν-νοσοκομείο-και-αντ-512167

Χρήστες ναρκωτικών είναι οι δυο νεαροί Έλληνες που συνελήφθησαν στα Ιωάννινα, όταν διαπιστώθηκε ότι είχαν κλέψει διάφορα αντικείμενα από χώρους του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Χατζηκώστα» και τα πούλησαν με αντάλλαγμα ναρκωτικά!

Οι δράστες ηλικίας 29 και 24 χρόνων είχαν τρυπώσει την περασμένη Πέμπτη στο νοσοκομείο και μετά την κλοπή παρέδωσαν τα κλοπιμαία σε έναν 29χρονο Έλληνα και μία 28χρονη Αλβανίδα, οι οποίοι τους εφοδίασαν με ναρκωτικά χάπια. Μετά τη σύλληψή τους, αποκάλυψαν την ταυτότητα των κλεπταποδόχων που και αυτοί έπεσαν στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας και της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης.

Στην κατοχή του 24χρονου κατασχέθηκαν οκτώ ναρκωτικά χάπια, ενώ στο σπίτι των κλεπταποδόχων βρέθηκε ένα μαχαίρι και μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στο νοσοκομείο. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων και στους δυο νεαρούς απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή και για κατοχή ναρκωτικών, ενώ το ζευγάρι κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook