Ιωάννα Κολοκοτά: Ποια είναι η σύζυγος του Μεϊμαράκη και ποια γνωστή ηθοποιός είναι η πεθερά του | Photos

Την Περιστέρα Μπαζιάνα τη γνωρίζουμε, ή έστω τη γνωρίσαμε καλύτερα το τελευταίο εξάμηνο, από τη στιγμή που ο σύζυγός της ανεδείχθη πρωθυπουργός της χώρας. Ποια είναι, όμως, η γυναίκα του άλλου διεκδικητή της πρώτης θέσης στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου; Ιωάννα Κολοκοτά, η σύζυγος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Κολοκοτά, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες (μία εκ των οποίων γνωρίσαμε πρόσφατα μέσα από μια selfie με τον πατέρα της στην Κρήτη). Κομψή αλλά και άκρως διακριτική, η κυρία Κολοκοτά έχει κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό του συζύγου της, συνοδεύοντάς τον συνήθως σε επίσημες εκδηλώσεις.

kolokota3

Μια άγνωστη πτυχή της ζωής του κ. Μεϊμαράκη έχει να κάνει με τη σύζυγό του και συγκεκριμένα με τη μητέρα της κυρίας Κολοκοτά. Πεθερά του προέδρου της ΝΔ είναι η ηθοποιός Νίτσα Μαρούδα, η οποία έχει παίξει σε πολλές αγαπημένες ελληνικές ταινίες.

kolokota4

Ποια είναι η πεθερά του κ. Μεϊμαράκη

Υπήρξε σταρ του ελληνικού κινηματογράφου τις δεκαετίες ’60 και ’70, μια από τις πιο γλυκιές ξανθιές του ελληνικού σινεμά που λατρεύτηκαν απ’ όλους, με ατάκες που έγραψαν, όπως το «σας χαιρέτησα δεν σας χαιρέτησα, χαίρετε τι κάνετε καλά ευχαριστώ» στην κωμωδία «Ο Μικές παντρεύεται» του Γιάννη Δαλιανίδη το 1968, με τον Γιάννη Βογιατζή.

Η Νίτσα Μαρούδα έπαιξε συνολικά σε 37 ταινίες δίπλα σε όλα τα ιερά τέρατα του ελληνικού κινηματογράφου της εποχής. Τελευταία της ταινία ήταν το 1980 το «Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες» και τελευταία εμφάνισή της στην τηλεόραση της Υ.Ε.Ν.Ε.Δ. το 1982 στη σειρά «Κομμωτήριο – Ιστορίες του σεσουάρ».

iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ