Ιταλίδα παρουσιάστρια δέχεται παθιασμένο φιλί από καλεσμένο | Video

ιταλίδα-παρουσιάστρια-δέχεται-παθια-291415

Μία στιγμή που θα θυμάται σε όλη της τη ζωή έζησε δημοσιογράφος ιταλικού καναλιού, όταν ο καλεσμένος της σηκώθηκε και την φίλησε

Το περιστατικό συνέβηκε στα στούντιο της του ιταλικού καναλιού TGR. Και μάλιστα σε ζωντανή εκπομπή, όπου η δημοσιογράφος Maria Grazia Lombardi έπαιρνε συνέντευξη από έναν γνωστό στην γειτονική χώρα ηθοποιό, τον 60χρονο Gene Gnocchi.

Έναν άνθρωπο γνωστό για το αχαλίνωτο χιούμορ του (έχει υπάρξει μεταξύ άλλων παρουσιαστής της τηλεόρασης και ποδοσφαιριστής), όπου στην συγκεκριμένη περίπτωση έδειξε και την… αχαλίνωτη λίμπιντό του.

Και ενώ η συζήτηση εξελισσόταν ομαλά και καθώς πρέπει, ο απίστευτος Ιταλός σηκώθηκε από την καρέκλα του, όρμηξε προς την παρουσιάστρια, και αφού την άρπαξε της έδωσε ένα απίστευτο φιλί στο στόμα, που θα ζήλευε και έφηβος… ερωτιδεύς. Το φιλί μάλιστα κράτησε και αρκετά δευτερόλεπτα, φέρνοντας σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την παρουσιάστρια.

Η οποία, αφού συνήλθε από την ερωτική έξαρση του συνομιλητή της, εμφανώς σοκαρισμένη, προσπάθησε να επαναφέρει στην κανονικότητα την εκπομπή της. Ο Ιταλός «φλογερός εραστής» συνέχισε την δημόσια ερωτική εξομολόγηση, λέγοντάς της ότι είναι φανταστική, αν και και της ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του. Η ίδια απλώς αρκέστηκε να πει ότι: «Είναι από τις περιπτώσεις που μια παρουσιάστρια μπορεί να πεθάνει στον αέρα από την ντροπή της».

Τα νούμερα τηλεθέασης πάντως (και τα χιλιάδες views στο youtube) άλλα λένε…

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook