Θρασύτατη ληστεία χρηματαποστολής μπροστά σε κόσμο στο εμπορικό κέντρο Avenue

θρασύτατη-ληστεία-χρηματαποστολής-μ-745833

Ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής  σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα εμπορικά κέντρα της Αττικής. Στόχος των ληστών ήταν χρηματαποστολή που έφτασε στο εμπορικό κέντρο Avenue, επί της λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι για να τροφοδοτήσει τα ΑΤΜ που βρίσκονται εκεί.

Συγκεκριμένα δύο άγνωστοι λήστεψαν χρηματαποστολή της Εθνικής Τράπεζας, και μάλιστα σε ώρα αιχμής, όταν το εμπορικό ήταν γεμάτο κόσμο.

Οι δυο ληστές, με καλυμμένα τα πρόσωπα, φαίνεται να είχαν πιάσει από νωρίς… θέση κοντά στα ΑΤΜ για να παρατηρούν το χώρο. Και περίμεναν πότε θα εμφανιστούν οι υπάλληλοι της χρηματαποστολής.

Όταν εκείνοι έφτασαν στο σημείο για να γίνει η τροφοδοσία των ΑΤΜ, οι ληστές κινήθηκαν προς το μέρος τους. Έβγαλαν όπλα, τους απείλησαν και τους ακινητοποίησαν πριν προλάβουν να αντιδράσουν. Κατάφεραν να τους πάρουν ένα κουτί μέσα στο οποίο βρίσκονταν τρεις κασετίνες με τα χρήματα για την τροφοδοσία των ΑΤΜ.

Όπως φαίνεται οι δράστες ήξεραν τη διαδικασία και τα ωράρια των ανδρών της χρηματαποστολής.

Οι άνδρες της αστυνομίας κοιτάνε τις κάμερες του εμπορικού για να δουν αν είναι γνωστό δίδυμο, αλλά και τις κάμερες στην Κηφισίας για να δουν το δρομολόγιο διαφυγής.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook