Η Wind διαγράφει τα χρέη όσων βρίσκονται στα όρια της φτώχειας…

windΗ Wind Ελλάς θα προχωρήσει στην άμεση διαγραφή παλαιών χρεών συνδρομητών της που έχουν υπαχθεί στον νόμο 4230/15 για την ανθρωπιστική κρίση σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην οικονομική ανακούφιση των πιο ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Επιπλέον η εταιρεία θα προσφέρει ειδική έκπτωση 10% στους πελάτες της για κινητή και σταθερή τηλεφωνία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Wind Ελλάς:

1. Θα διαγραφεί το 100% των συνολικών οφειλών μέχρι το ποσόν των 1.500 ευρώ, οι οποίες ήταν απαιτητές μέχρι 31/12/2014 για συνδρομητές Wind, που έχουν αποσυνδεθεί πλέον από το δίκτυο της εταιρείας.

2. Η εταιρεία παρέχει ειδική έκπτωση 10% στο ποσό του παγίου σε συνδέσεις τόσο κινητής, όσο και σταθερής τηλεφωνίας, που θα υποβάλουν σχετική αίτηση μέχρι 15 Ιουνίου του 2015. Η έκπτωση θα δοθεί στους συνδρομητές που πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου περί ανθρωπιστικής κρίσης για ένα έτος, από 1/07/2015 μέχρι 31/06/2016.

Στόχος της Wind είναι να βοηθήσει έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και βρίσκονται σε κατάσταση ένδειας.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στο 1299 ή να απευθύνονται στο site της εταιρείας www.wind.gr

Πηγή: protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΚρήτη | Καταδικάστηκαν οι γονείς που κλείδωσαν έξω τις ζωηρές κόρες
Επόμενο άρθροΣοκαριστικό: Πέταξαν στα σκουπίδια αγοράκι 11 μηνών!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ