«Η Lyoness δεν είναι πυραμίδα» απεφάνθη δικαστήριο της Αυστραλίας

η-lyoness-δεν-είναι-πυραμίδα-απεφάνθη-δικα-298568

Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας, απεφάνθη ότι η Lyoness και ο τρόπος που λειτουργεί δεν έχουν καμία σχέση με την δομή της «πυραμίδας» δηλαδή τα μέλη της να αποβλέπουν σε κανένα οικονομικό όφελος από τις πωλήσεις, παρά μόνο στο να ωφεληθούν από τις εκπτώσεις – προσφορές. Με δήλωση της η Lyoness, καλωσόρισε την απόφαση, κάνοντας λόγο για μια δίκαιη και αντικειμενική κρίση του δικαστηρίου.

Δεδομένου ότι η αυτή η κοινότητα καταναλωτών, δραστηριοποιείται σε 46 χώρες και αριθμεί χιλιάδες μέλη, η απόφαση αυτή έχει μεγάλο ενδιαφέρον διεθνώς.

Στην Ελλάδα, ανάλογες κατηγορίες για «πυραμίδα»εκκρεμούν κατά του Φωκίωνα Φουντουκίδη, ο οποίος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η Lyoness αθωώθηκε από το Ομοσπονδιακό δικαστήριο της Αυστραλίας, όπου (όπως πρόσφατα και στη χώρα μας και προσωπικά σε μένα παρότι είμαι ένα από τα 140.000 απλά μέλη στην Ελλάδα) είχε κατηγορηθεί δήθεν για «πυραμίδα».

Η διεθνής αυτή κοινότητα καταναλωτών – εκπτωτικών καρτών λειτουργεί νόμιμα σε 46 χώρες εδώ και χρόνια και συμβεβλημένες είναι μαζί της 60.000 επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων οι πιο γνωστές του πλανήτη και έχει 4,5 εκατομμύρια μέλη -καταναλωτές. Περιμένουμε τη δικαίωση και στην Ελλάδα καθώς με εμφάνισαν προσωπικά μέλος «πυραμίδας» για να πλήξουν την πολιτική μου δραστηριότητα. Η Lyoness δεν είναι πυραμίδα κύριοι της αστυνομίας. Σταματήστε να συκοφαντείτε!

Περιμένουμε σύντομα να έρθει η ώρα της δικαίωσης και στη χώρα μας και η αποκατάσταση της συκοφαντίας! Όλη η ζημιά γίνεται από δυσαρεστημένους επιχειρηματικούς συνεργάτες της εταιρίας οι οποίοι αναπτύσσουν και οικονομικές δοσοληψίες με την εταιρία και όταν αποτυγχάνουν επιχειρηματικά να δημιουργήσουν εισόδημα από τη συνεργασία με το δίκτυο καταφεύγουν στα δικαστήρια με μηνύσεις κατηγορώντας την για «πυραμίδα» με την ελπίδα να κερδίσουν χρήματα.

Κατηγορούν όμως άδικα με αυτό τον τρόπο και αθώους, άλλα απλά μέλη που είναι ικανοποιημένοι από τη συνεργασία με την εταιρία. Ζητώ δικαιοσύνη και αποκατάσταση τη άδικης και εξωπραγματικής συκοφαντίας μου και δεν θα σταματήσω μέχρι αυτό να επιτευχθεί.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook