Η Coffee Island είναι η «καλύτερη αλυσίδα καφέ στη Ν. Ευρώπη»

η-coffee-island-είναι-η-καλύτερη-αλυσίδα-καφέ-στη-463318

Η Coffee Island κατακτά για δεύτερη φορά το πρώτο βραβείο στα μεγαλύτερα βραβεία στον κλάδο του καφέ στην Ευρώπη, τα European Coffee Awards. Τα βραβεία διοργανώνονται ετησίως από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Allegra και έλαβαν χώρα στα πλαίσια του European Coffee Symposium στις 21-23 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Hilton της Βουδαπέστης.

Στα φετινά Allegra European Coffee Awards που πραγματοποιούνται για 9η χρονιά, η Coffee Island απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Best Coffee Chain in Southern Europe (Καλύτερη αλυσίδα καφέ στην νότια Ευρώπη).coffee_islandΟ Κωσταντίνος Κωσταντινόπουλος, CEO της εταιρείας δήλωσε για τη βράβευση: «Η νέα διεθνής βράβευση για την Coffee Island αναγνωρίζει το έργο που γίνεται στην εταιρεία μας και στηρίζεται στις αξίες μας για ποιοτικό καφέ και υψηλό service. Πάνω από όλα όμως βραβεύει το έμψυχο δυναμικό που είναι και η κινητήρια δύναμη μας.

Εμπνεόμαστε και καινοτομούμε στη βάση της ικανοποίησης των πελατών μας που συνδέουν τον ποιοτικό καφέ με την Cοffee Island. Παράλληλα, συνεχίζουμε σε παγκόσμιο επίπεδο να υπογράφουμε συνεργασίες με φάρμες φέρνοντας στο δίκτυο της Coffee Island πρωτοποριακές γεύσεις σε αποκλειστικότητα.

Η βράβευση της Allegra δικαιώνει το concept που έχουμε χτίσει στα καφεκοπτεία Coffee Island και το οποίο εφαρμόζουμε και σε νέες αγορές όπως της Βρετανίας που είμαστε βέβαιοι ότι θα το αγαπήσουν».

zarpanews.gr

One thought on “Η Coffee Island είναι η «καλύτερη αλυσίδα καφέ στη Ν. Ευρώπη»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook