Η 19χρονη που δεν μπορεί να έρθει σε οργασμό

η-19χρονη-που-δεν-μπορεί-να-έρθει-σε-οργα-185002

meganΗ 19χρονη Megan Ward από το Μπέρμιγχαμ πάσχει από μια πάθηση ονόματι ανοργασμία, πράγμα που σημαίνει πως δεν μπορεί να έρθει με τίποτα σε οργασμό.

«Δεν έχω έρθει ούτε μια φορά σε οργασμό, ούτε με κάποιο σύντροφο ούτε καν μόνη μου», λέει η 19χρονη κοπέλα, η οποία από τον Μάρτιο έχει απευθυνθεί σε σεξολόγο για να τη βοηθήσει.

«Η θεραπεία εστιάζει στα μοτίβα σκέψης που είναι δυσπροσαρμοστικά. Μερικές γυναίκες δεν πλησιάζουν καν στη κορύφωση και αυτό γίνεται συνήθως γιατί δεν διεγείρονται. Για παράδειγμα, αν ο σύντροφός τους είναι κακός στο κρεβάτι. Αυτό δεν συμβαίνει με μένα. Έχω 4 είδη δονητών και διεγείρομαι μια χαρά αλλά δεν μπορώ ποτέ να ολοκληρώσω», αναφέρει, προσθέτοντας πως όταν πλησιάζει στη κορύφωση είναι λες και υψώνεται ένας τοίχος στο κεφάλι της και δεν μπορεί να ολοκληρώσει.

«Κάτι υποσυνείδητα με σταματά, έτσι με τον σεξολόγο μου προσπαθούμε να αλλάξουμε κάπως τη σκέψη μου για το σεξ».

Ωστόσο, μετά από 8 συνεδρίες η 19χρονη σταμάτησε τη θεραπεία γιατί δεν έβλεπε φως. «Έκανα ό,τι μου έλεγε αλλά τίποτα», σημειώνει, τονίζοντας ότι οι μέθοδοι του γιατρού είχαν αποτέλεσμα σε όλους εκτός από εκείνη!

H 19χρονη δηλώνει πως έχει κατά τα άλλα μια ευτυχισμένη σχέση με το σύντροφό της, έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Τώρα έχει πάρει απόφαση να δώσει άλλη μια τελευταία ευκαιρία στον εαυτό της και να επισκεφτεί και πάλι το σεξολόγο μπας και δει χαρά στο μέλλον.

πηγή: dailymail.co.uk

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook