Η τραγική ιστορία πίσω από την δολοφονία με το τηλεκοντρόλ: Ο 80χρονος δεν θυμάται ότι σκότωσε την σύντροφό του

Τα παιχνίδια της μοίρας έχουν αφήσει “άφωνους” τους έμπειρους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Η άγρια δολοφονία της 77χρονης από τον 80χρονο σύντροφό της μέσα στο διαμέρισμα που νοίκιαζαν στην οδό Κοδριγκτώνος σόκαρε τους πάντες. Κυρίως σόκαρε η αγριότητα της δολοφονίας καθώς ο ηλικιωμένος άνδρας χτύπησε τη γυναίκα με μανία πριν την πνίξει με το μαξιλάρι.

Την χτύπησε δυνατά με γροθιές, γι΄αυτό άλλωστε το δεξί του χέρι φέρει τραύματα. Μέσα στην αρρώστια του όμως δεν έμεινε μόνο εκεί. Πήρε το τηλεκοντρόλ και την χτύπησε και με αυτό.

Η βαριάς μορφής άνοια από την οποία πάσχει τον έκαναν να μην καταλαβαίνει τι κάνει εκείνη την ώρα. Η κατάσταση της υγείας του μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr επιδεινώθηκε ραγδαία τους τελευταίους 6 μήνες.

Αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του ο 80χρονος έφυγε από το διαμέρισμα. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν να περιφέρεται με τα χέρια του και τα ρούχα του γεμάτα αίματα, στους Αγίους Αναργύρους.

Ωστόσο είναι αδύνατον να του πάρουν κατάθεση λόγω της κακής του υγείας. Το μυαλό του είναι τόσο ταραγμένο που ακόμα δεν ξέρει ότι σκότωσε την σύντροφό του.

Ανατριχίλα προκαλεί η λεπτομέρεια ότι την ζητάει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Μέσα από το κρατητήριο την φωνάζει και φτιάχνει φανταστικούς διαλόγους με την νεκρή. Της μιλάει σαν να είναι παρούσα…

Ο 80χρονος ο οποίος δείχνει πως δεν έχει κανένα συγγενή καθώς κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί για εκείνον, γνώρισε την 77χρονη πριν από περίπου 5 χρόνια και αμφότεροι αποφάσισαν πως θα τους έκανε καλό η συντροφιά. Έτσι πήραν την απόφαση να περάσουν τα γεράματά τους μαζί.

Είναι ενδεικτικό, ότι ο γιος τους θανούσας περιέγραψε τον δολοφόνο της μητέρας του σαν έναν καλό άνθρωπο.

Πηγή: enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ