Η Χανιώτισσα Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου

η-χανιώτισσα-στέλλα-ηρώ-λεδάκη-έπιασε-70529

ledakiΔύο αθλήτριες προστίθενται από σήμερα προσωρινά στη λίστα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Μόσχα, η Βούλα Παπαχρήστου και η Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη.

Οι δύο πρωταθλήτριες εντυπωσίασαν στο μίτινγκ «Τοφάλεια» που έγινε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο κερδίζοντας η μεν πρώτη στο τριπλούν με άλμα στα 14.21μ. η δε δεύτερη στο επί κοντώ με 4.50μ. Γενικά πάντως, οι αγώνες ήταν πολύ καλοί και σημειώθηκαν αρκετές καλές επιδόσεις.

Το επί κοντώ εξελίχθηκε στο κορυφαίο αγώνισμα στην Πάτρα, αφού όπως προαναφέραμε η Λεδάκη πέρασε τα 4.50μ. Όμως εκτός από την Κρητικοπούλα που ισοφάρισε και το ατομικό της ρεκόρ, η Λορέλα Μάνου ήταν δεύτερη με 4.45μ. και σημείωσε ατομικό ρεκόρ και βελτίωσε τα 4.40μ. που είχε κάνει στη Φιλοθέη στις 29 Μάη και παραμένει 6η όλων των εποχών.

Η Λεδάκη στην συνέχεια δοκίμασε και στα 4.61μ. για το υψηλό όριο (4.60μ.) για τη Μόσχα, αλλά δεν κατάφερε να το περάσει.»Δεν ήμουν καλά, με πονούσε το στομάχι. Μπήκα όμως κι έκανα αυτό που έπρεπε. Είχα καλές προσπάθειες στα 4,61, το τρίτο άλμα χάθηκε σε τεχνικές λεπτομέρειες. Θέλω λίγο χρόνο να συνηθίσω τα καινούρια μου κοντάρια και πιστεύω πως αν συμβεί αυτό θα είμαι σε θέση να βγάλω μεγαλύτερα άλματα. Θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου το Σάββατο στο Γκέτεμποργκ», είπε η Λεδάκη.

Πηγή: stivosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook