Η Σοφία Βόσσου ξεσπά: Έκοψαν την κόρη μου από το «The Voice» γιατί …

vossou_erasmiaΤην τύχη της στο «The Voice» θέλησε να δοκιμάσει και η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου. Η νεαρή τραγουδίστρια όμως δεν κατάφερε να κεντρίσει των ενδιαφέρων των caoch με αποτέλεσμα να τραγουδήσει το κομμάτι της σε γυρισμένες καρέκλες.

«Είχες παραπάνω αγωνία, δεν πατούσες στις νότες, δεν “γλιστρούσες” σωστά στο κομμάτι», ήταν μία από τις παρατηρήσεις που δέχτηκε προκειμένου να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι κανείς δεν γύρισε.

«Μήπως τους εκνεύρισε το ότι δεν εμφανίστηκα στα παρασκήνια να αγωνιώ για την κόρη μου την ώρα της οντισιόν, ανεβάζοντας έτσι τα νούμερα τηλεθέασης;» αναρωτιέται η Σοφία Βόσσου μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα.

«Μήπως θέλουν να δείχνουν στον κόσμο πως δεν μεροληπτούν στα παιδιά των καλλιτεχνών, όπως έγινε με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο; Και μη μου πει κανείς ότι δεν γνώριζαν από πριν πως η Ερασμία είναι κόρη μου. Είμαι χρόνια στην τηλεόραση και ξέρω πώς λειτουργεί», λέει και ξεσπάει η γνωστή τραγουδίστρια αφήνοντας υπονοούμενα για την παραγωγή του μουσικού σόου του ΑΝΤ1.

«Δεν τη συνόδευσα στην οντισιόν, διότι έπρεπε να βρίσκομαι στο θέατρο Βέμπο, στην παράσταση “Πριν το χάραμα”. Έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαινα προκειμένου να μην επηρεάσω κανέναν. Άλλωστε δεν ανακατεύομαι στα επαγγελματικά και στις επιλογές της. Όταν μου τηλεφώνησε, λοιπόν, και μου είπε πως τα πήγε χάλια, σοκαρίστηκα. Είδα το βίντεό της τέσσερις φορές, για να είμαι αμερόληπτη. Τραγούδησε πολύ καλά. Αν ήμουν κριτής και άκουγα μια φωνή με τέτοιο ηχόχρωμα, θα γυρνούσα. Δεν μιλάω ως μητέρα της. Μπορώ να έχω άποψη, πιστεύω, μετά από τόσα χρόνια στον χώρο της μουσικής. Όπως και η Ευρυδίκη αλλά και η σπουδαία σοπράνο της όπερας Αλμπίνα Ζαχαριάδου, που ήταν μεταξύ των δεκάδων καλλιτεχνών που της έστειλαν συγχαρητήρια», κατέληξε.

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ