Η προκήρυξη για τις θέσεις διοικητών και αναπληρωτών στα δημόσια νοσοκομεία

η-προκήρυξη-για-τις-θέσεις-διοικητών-κ-314023

Αναρτήθηκε τη Δευτέρα στη «Διαύγεια» η προκήρυξη για την κάλυψη των θέσεων των διοικητών και των αναπληρωτών διοικητών στα νοσοκομεία της χώρας.

Καταληκτική προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων ορίζεται η 19η Ιανουαρίου 2016 και ώρα 15:00. Το απαραίτητο προσόν που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι είναι (όπως και στις προηγούμενες προκηρύξεις) το πτυχίο ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ.

Τα προσόντα που θα συνεκτιμηθούν είναι τα παρακάτω:

– Διδακτορικός τίτλος σπουδών συναφής με τις υπηρεσίες υγείας, τη διοίκηση ή τα οικονομικά.

– Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σχετικός με τη διοίκηση, οικονομικά και πληροφορική μονάδων Υγείας ή άλλος συναφής τίτλος σπουδών στη διοίκηση και τα οικονομικά.

– Τίτλοι σπουδών στο εξωτερικό σε συναφές αντικείμενο με τη διοίκηση νοσοκομείων ή επαγγελματικό έργο σε υπηρεσίες υγείας σε Χώρες του εξωτερικού.

– Εκπαιδευτικό έργο που αναγνωρίζεται σε ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ σχετικό με τις υπηρεσίες υγείας, τη διοίκηση ή τα οικονομικά ή διεθνείς δημοσιεύσεις σε αναγνωρισμένα περιοδικά για τις υπηρεσίες Υγείας.

– Τουλάχιστον καλή γνώση της αγγλικής ή άλλης επίσημης γλώσσας της ΕΕ που αποδεικνύεται από σπουδές σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού, ή σχετικό πιστοποιητικό επάρκειας τουλάχιστον επιπέδου Β2.

– Προϋπηρεσία σε θέση ευθύνης στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα επί πενταετία τουλάχιστον, ή σχέση με τους Οργανισμούς Υγείας ως επαγγελματίας για μία δεκαετία τουλάχιστον.

– Επαγγελματική διαδρομή, όπως προκύπτει από θέσεις που υπηρέτησαν οι υποψήφιοι, καθώς και η γενικότερη κοινωνική και επαγγελματική αναγνώρισή τους.

– Τυχόν συστατικές επιστολές από προηγούμενους εργοδότες.

– Προσωπικότητα και εκτίμηση δεξιοτήτων των υποψηφίων που απαιτούνται για τη θέση και η οποία θα προκύψει από την προφορική συνέντευξη και τη δοκιμασία αυτοαξιολόγησης.

– Κοινωνικό έργο το οποίο αποδεικνύεται από τη συμμετοχή των υποψηφίων σε εθελοντικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Υγείας.

– Ηλικία μέχρι 65 ετών.

Οι Υγειονομικές Περιφέρειες ΥΠΕ) θα καταχωρήσουν τις αιτήσεις σε συγκεντρωτική ονομαστική κατάσταση. Θα τις αποστείλουν στη συνέχεια στο υπουργείο Υγείας, όπου η αρμόδια Επιτροπή θα αξιολογήσει όλους τους υποψήφιους και θα καταρτίσει τον τελικό κατάλογο.

Πηγή: iatronet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook