Η Ντόρα, ο Μαρκογιαννάκης και το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ στα Χανιά

η-ντόρα-ο-μαρκογιαννάκης-και-το-παλιό-κ-755681

Ήταν όλοι τους εκεί για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (και καλά)

Πρώην, νυν, επόμενοι, προσκεκλημένοι αλλά και «απρόσκλητοι» για τον πρώην πρωθυπουργό…Φυσικά αυτούς που έχουν βλέψεις τους ξεχωρίζεις διότι ξέρουν πού και πώς να στηθούν για τα τηλεοπτικά πλάνα και τις φωτογραφίες… Πρώτη σειρά για μια χειραψία, ένα βλέμμα, ένα χρίσμα -γιατί όχι- από τον Πρόεδρο της ΝΔ.

Άλλοι πιο… ανυστερόβουλοι, έψαχναν μια κουβέντα, μια αγκαλιά με τη Ντόρα που -καλώς η κακώς- είναι «ο Μητσοτάκης» για τους «Μητσοτακικούς». Ο Κυριάκος εμφανώς συγκινημένος αλλά και λίγο απόμακρος, μάλλον πως άφησε την Ντόρα να πάρει το παιχνίδι «πάνω της», που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στα Χανιά καλύτερα…Στήλη άλατος έμειναν πάντως οι παρευρισκόμενοι, βλέποντας τον Μαρκογιαννάκη να κατεβαίνει χαλαρός την Ακρωτηρίου: «Θα σταθώ εδώ με τους πολιτικούς, έτσι κι αλλιώς εν ενεργεία είμαι, δεν αποσύρθηκα ακόμα» είπε με νόημα στους αντιπεριφερειάρχες Νίκο Καλογερή και Απόστολο Βουλγαράκη πηγαίνοντας δίπλα τους για να εισπράξει χαμόγελα. Όλο το ΠΑΣΟΚ, ήταν εκεί, «ενωμένο, δυνατό», το παλιό, το νέο, το «προοδευτικό», το «ορθόδοξο»… Και άκουσαν τον Μανδραβέλη να τους θυμίζει με σαρκαστική διάθεση πως ο λόγος της σύναξης δεν ήταν να γιορτάσουν την ανάληψη της εξουσίας από τον Ανδρέα Παπανδρέου (στις 18 Οκτωβρίου του 1981) αλλά τα 100 χρόνια από την γέννηση του μεγαλύτερου πολιτικού του εχθρού. Αφήστε που τους ειρωνεύτηκε και η Ντόρα από το βήμα: «Θα χαιρόταν πολύ ο πατέρας μου, επειδή βλέπω πολλούς φίλους αλλά και πολιτικούς αντιπάλους», είπε με νόημα…

Θα μπορούσα να βάλω και φωτογραφίες αλλά δεν θέλω να τους εκθέσω άλλο. Είναι αυτοί οι ίδιοι που πριν, όχι πολλά, χρόνια, εφιάλτη τον ανέβαζαν, αποστάτη τον κατέβαζαν και άλλα πολλά κοσμητικά που δεν είναι του παρόντος.

ΖΑΡΠ…

2 thoughts on “Η Ντόρα, ο Μαρκογιαννάκης και το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ στα Χανιά

  1. Ε ρε κατι νουμερα πασοκοι που ηταν εκει.. Τελευταια μαλιστα αρχιζουν και βαζουν και τα τεκνα τους και στα διαφορα συμβουλια (μηχανικων και οικονομολογων για παραδειγμα) να προλαβουν να παρουν στασιδι.

  2. ΠΑΠΠΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ «ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗΣ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η Ν.Δ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΣΟΚ) ΣΤΟ 4%….
    ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ,,,,
    ΖΑΡΠ και ΖΑΡΠ και ξανάΖΑΡΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook