Η Μόνικα Μπελούτσι γυμνή στην πισίνα… κόβει ανάσες | Photo + Video

η-μόνικα-μπελούτσι-γυμνή-στην-πισίνα-423023

Κάθε της φωτογράφιση κάνε το ίδιο: κόβει την ανάσα. Η Μόνικα Μπελούτσι μπορεί στις 30 Σεπτεμβρίου να κλείνει τα 52 της χρόνια αλλά παραμένει μια (αν όχι η μοναδική) από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο.

Φανταστείτε λοιπόν τι… γίνεται όταν η Ιταλίδα σταρ φωτογραφίζεται ολόγυμνη στην πισίνα. Το έκανε για το νέο τεύχος του Paris Match και για να προωθήσει τη νέα της ταινία, υπό τις οδηγίες του Εμίρ Κουστουρίτσα (ο οποίος πρωταγωνιστεί επίσης), το On The Milkey Road που θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Είναι μια ιστορία αγάπης κατά τη διάρκεια του εμφυλίου της Γιουγκοσλαβίας, την περίοδο 1990-’94. Η Μπελούτσι υποδύεται τη γυναίκα ενός στρατιώτη που πεθαίνει λίγο πριν από το γάμο τους. «Είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης με φόντο τον πόλεμο στα Βαλκάνια» λέει η Μπελούτσι, που μιλά για τη σχέση της με το σεξ μετά τα 50.

Ο δημοσιογράφος του Paris Match Dany Jucaud συνάντησε τη Μπελούτσι στο σπίτι της. Και η συζήτηση άρχισε καθώς εκείνη σήκωσε τα μανίκια της λευκής της μπλούζας για να φτιάξει καφέ. Οι κόρες της (από το γάμο της με τον Βενσάν Κασέλ) η Ντέβα και η Λεονί είναι παρούσες. Η πρώτη μοιάζει στη μητέρα της, με μακριά μαύρα μαλλιά και γεμάτα χείλη, η δεύτερη τυλίγεται γύρω από τη μαμά της ενώ εκείνη μιλά για τη νέα της ταινία και τον έρωτα.

Για τη Μόνικα Μπελούτσι, το πάθος δεν έχει ηλικία. «Πάντα λένε ότι ο έρωτας σχετίζεται με τη νιότη, λες και μετά από μια συγκεκριμένη ηλικία δεν υπάρχει. Θα γίνω 52 ετών σύντομα και σας λέω ότι αυτό είναι λάθος. Το πάθος δεν φεύγει όσο μεγαλώνουμε. Όταν είσαι νέος έχει να κάνει με τις ορμόνες και την παρόρμηση. Με το χρόνο το σεξ γίνεται πιο πνευματικό ίσως αλλά παραμένει το ίδιο δυνατό. Όταν η σεξουαλικότητα και ο αισθησιασμός συνδυάζονται με την αγάπη, είναι η αποθέωση και είναι υπέροχο. Μου είναι δύσκολο, σήμερα, να με φανταστώ να κάνω έρωτα χωρίς αγάπη», λέει.

Εδώ και τρία χρόνια η Μόνικα Μπελούτσι έχει χωρίσει από τον Βενσάν Κασέλ. Πρόσφατα, έκανε το γύρο του κόσμου μια φωτογραφία του πρώην συζύγου του με μια νεαρότερη γυναίκα. Αν και της έχουν χρεώσει πολλές σχέσεις από το διαζύγιο και μετά (η πιο πρόσφατη με τον Εμίρ Κουστουρίτσα), η Μπελούτσι κρατά… κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα. «Η «εικόνα» μου έχει τη ζωή της κι εγώ τη δική μου. Σαν ηθοποιός, ένα μια δημόσια εικόνα, σαν γυναίκα, πρέπει να προστατεύσω τον «μυστικό μου κήπο» και να προστατεύσω εμένα και τα παιδιά μου», είπε.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook