Η μικρή Κατερινούλα από την Κρήτη ζει με μισή καρδιά | Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε…

Η μικρή Κατερινούλα κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης, ζει με μισή καρδιά και έχει κάνει ήδη μια επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, 10 μπαλονάκια και πολλά άλλα χειρουργεία.

Η μικρή είναι μία αληθινή ηρωίδα καθώς μετά την εγχείριση ανοιχτής καρδιάς, έπαθε ανακοπή αλλά κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και μέχρι σήμερα παλεύει μαζί με τους γονείς της για να έχει μία ζωή φυσιολογική, να παίζει και να κάνει όσα και τα παιδιά της ηλικίας της.

Τα έξοδα της οικογένειας είναι δυσβάσταχτα, καθώς πολύ συχνά ανεβαίνουν στην Αθήνα, και νοσηλεύονται στο Ωνάσειο και στο Μητέρα, λόγω των επεμβάσεων της μικρής. Τα Χριστούγεννα θα γίνει το 10ο μπαλονάκι και από Ιανουάριο άλλο ένα χειρουργείο.Η οικογένεια της Κατερινούλας, έχει δημιουργήσει μία σελίδα στο Facebook, δείτε ΕΔΩ, την οποία ενημερώνει σχετικά με τις επεμβάσεις της μικρής, και τα νέα της υγείας της. Οι φίλοι της σελίδας συχνά στηρίζουν οικονομικά, την προσπάθεια της οικογένειας.
Οι ανάγκες της μικρής είναι πολλές λόγω της κατάστασης της υγείας της. Όλοι μαζί όμως μπορούμε να κάνουμε το θαύμα, να τους βοηθήσουμε και να βγει νικήτρια.

Ο λογαριασμός:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5750038242722
ΙΒΑΝ: GR5701727500005750038242722 (μαμά)
ΣΥΜΕΟΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
BIC PIRBGRAA
Όποιος θέλει μπορεί να στείλει εκτός από χρήματα, μόνο με Γενική Ταχυδρομική ή Courier (Όχι ΕΛΤΑ), τα ακόλουθα:

-μωρομάντηλα
-ρουχαλάκια καινούρια για 26 μηνών και παπουτσάκια
-πλαστικά μπιμπερό όχι της Nuk οτιδήποτε άλλο
-γάλατα Nounou εβαπορε
-πιπίλες Mam μόνο έως 6 μηνών που φωσφορίζουν
-κουζινικά παιχνιδάκια που της αρέσουν

ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΙΚΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΜΑΡΙΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΑΡΟΔΟΣ ΕΡΜΗ 13 Τ.Κ 71601
ΤΗΛ 6945850648

zarpanews.gr