Η Μελάνια έβαλε τις γόβες της και πάει… στις πλημμύρες | Photos

η-μελάνια-έβαλε-τις-γόβες-της-και-πάει-579398

Με γυαλί αλλά… Top Gun και ψηλοτάκουνες γόβες αναχώρησε σήμερα από τον Λευκό Οίκο η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, προκειμένου να επισκεφθεί μαζί με τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ, τις περιοχές του Τέξας που επλήγησαν από τον τυφώνα Χάρβει.

Το 47χρονο πρώην μοντέλο πέρασε το σαββατοκύριακο, δηλαδή το διήμερο που ο τυφώνας κυριολεκτικά σάρωσε την πολιτεία του Τέξας, αφήνοντας πίσω του τουλάχιστον εννέα νεκρούς, μαζί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ και μέλη της οικογένειάς του στην προεδρική εξοχική κατοικία του Καμπ Ντέιβιντ.

Σήμερα, όπως εξάλλου είχε προαναγγελθεί, το προεδρικό ζεύγος αναχώρησε για να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να επιλέγει ένα μαύρο αδιάβροχο για το ταξίδι-αστραπή και την Μελάνια να επιλέγει ένα κάζουαλ στυλ «αεροπόρου» χωρίς ωστόσο να απαρνιέται τις πολυαγαπημένες ψηλοτάκουνες γόβες της.

Υπενθυμίζεται ότι ο τυφώνας Χάρβεϊ (ο οποίος έχει υποβαθμιστεί τις τελευταίες ώρες σε τροπική καταιγίδα) έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές τα τελευταία 24ωρα στο Χιούστον και σε άλλες πόλεις. Δυστυχώς, παρά την εξασθένιση του φαινομένου, οι πλημμύρες συνεχίζουν να πλήττουν ολόκληρη την πολιτεία, βυθίζοντας στην απελπισία χιλιάδες ανθρώπους που βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται.

Δείτε φωτογραφίες

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook