«Η λέξη που δεν λες»: Βραβεύτηκε… πριν καλά – καλά αρχίσει | Photos

η-λέξη-που-δεν-λες-βραβεύτηκε-πριν-457423

Ήδη στο ξεκίνημά της, και αφού έχουν προβληθεί μόλις τρία επεισόδια, η σειρά του Alpha «Η λέξη που δεν λες» πήρε το πρώτο της βραβείο!

Συγκεκριμένα, η σειρά που σκηνοθετεί ο Θοδωρής Παπαδουλάκης και γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στα Χανιά, βραβεύτηκε όπως και ο ALPHA, για την πρωτοβουλία του να αναδείξει το θέμα του αυτισμού στην ελληνική κοινωνία.

Το βραβείο παρέλαβε ο ηθοποιός της σειράς Βασίλης Μπισμπίκης. Με βραβείο τιμήθηκε και η εταιρεία παραγωγής INDIGO VIEW. Το βραβείο παρέλαβε η Όλγα Παναγοπούλου – Σορμαϊνη (συντονισμός παραγωγής).

Το Κέντρο Παιδιού & Εφήβου ιδρύθηκε το 1996 στη Χίο, ως Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, και έχει στηρίξει περισσότερους από 5.300 εξυπηρετούμενους (παιδιά, ενήλικες και τις οικογένειές τους).

Σκοπός του κέντρου είναι η ποιοτική παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής παιδιών, εφήβων και ενηλίκων στους τομείς της Ψυχικής Υγείας και της Ειδικής Αγωγής, στη Χίο και την Αττική. Πρόεδρος του Κέντρου είναι η κα Παρασκευή Σιδηροφάγη.

Βασίλης Μπισμπίκης lexivraveio1

lexivraveio2protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook