Η καρδιά της Κρήτης «χτυπά» στο Φάληρο | Τα εγκαίνια της έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» | Photos

η-καρδιά-της-κρήτης-χτυπά-στο-φάληρο-64731

syn5

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ του Φαλήρου όπου για τρεις ημέρες θα ‘χτυπά’ η καρδιά της Κρήτης.

syn2

Στα εγκαίνια της έκθεσης, ο χώρος κατακλύστηκε από επισκέπτες που ‘πλημμύρισαν’ από αρώματα και γεύσεις της Κρήτης και των προϊόντων της, ενώ δέχτηκαν το θερμό καλοσώρισμα του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, των Κρητικών σωματείων της Αθήνας και των εκατοντάδων εκθετών.

syn3

Στο χαιρετισμό του στα εγκαίνια της έκθεσης ο παριστάμενος Κρητικός Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης επαίνεσε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της έκθεσης, ενώ αναφέρθηκε με νόημα στην καταγωγή του λέγοντας «από την Κρήτη ξεκίνησα και το αίμα νερό δεν γίνεται».

syn7

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης είπε ότι η Περιφέρεια στηρίζει και ‘ανοίγει δρόμο’ σε κάθε υγιή προσπάθεια και δράση προς όφελος της τοπικής ανάπτυξης, επιχειρηματικότητας και ζήτησε από τον Υπουργό και την Πολιτεία να είναι αρωγοί σε κάθε τέτοια προσπάθεια.

syn1

Ο κ. Αρναουτάκης απευθυνόμενος σε φορείς και εκθέτες είπε ότι, «όλοι μαζί με συντονισμένες ενέργειες και δράσεις μπορούμε να φτάσουμε ψηλά εκεί που μας αρμόζει. Η Κρήτη έχει τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα».

Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι οι δράσεις της Περιφέρειας «θα συνεχιστούν με πιο εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις εσάς, την κινητήρια δύναμη της οικονομίας του νησιού μας, της οικονομίας της Κρήτης, της εθνικής οικονομίας γενικότερα».

syn6

Στην τελετή έναρξη της έκθεσης το παρόν έδωσαν βουλευτές εκπρόσωποι κρατικών υπηρεσιών, της Αυτοδιοίκησης α’ και β΄ βαθμού, Επιμελητηρίων, Οργανισμών, εξαγωγέων και πλήθος κόσμου.

syn4

Στο μεταξύ πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το ειδικό περίπτερο που έχει στήσει η ΠΑΕ ΟΦΗ στην  έκθεση, φωτογραφήθηκαν με το Κύπελλο Ελλάδος του 1987 και ενημερώθηκαν για τις δράσεις του συλλόγου μέσω ειδικού εντύπου υπό τον τίτλο «cretan pride».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook