Η καλλονή αστυνομικός που συνόδευε τη Βίκυ Σταμάτη στη ΓΑΔΑ | Photos

η-καλλονή-αστυνομικός-που-συνόδευε-τη-234697

asynomikina_stamatiΜε μεγάλο ενδιαφέρον αναμενόταν η χθεσινή κατάθεση της Βίκυς Σταμάτη στους εισαγγελείς Ντογιάκο και Πεπόνη, καθώς οι φήμες έλεγαν πως η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου επρόκειτο να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τις μίζες στα εξοπλιστικά.

Κάμερες, φωτογράφοι και δημοσιογράφοι ήταν συγκεντρωμένοι στην Αστυνομική Διέυθυνση περιμένοντας την μεταγωγή της κρατούμενης από το Δρομοκαΐτειο, με τις μηχανές «οπλισμένες», έτοιμες να καταγράψουν κάθε στιγμιότυπο.

Δεν ήταν όμως η κρατούμενη Βίκυ Σταμάτη που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον αμέσως μόλις έφτασε το ειδικό βανάκι της μεταγωγής, αλλά… η καλλονή αστυνομικός που τη συνόδευε!

Η νεαρή κοπέλα με την ανεπιτήδευτη ομορφιά, χωρίς καθόλου μακιγιάζ, με τα μαλλιά πιασμένα πρόχειρα και με… τα ρούχα της δουλειάς, έλαμψε και προκάλεσε πλήθος σχολίων στο Διαδίκτυο.

«Προτείνω κι εγώ την αστυνομικίνα της Σταμάτη για επόμενη Λάρα Κροφτ» και «Το δρρρρρράμα μίας κυρίας…….η αστυνομικίνα πάντως είναι ΚΟΛΑΣΗ» ήταν μερικά από τα πιο… κόσμια σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter.

Η συγκεκριμένη αστυνομικός πάντως δεν είναι η μόνη καλλονή που διαθέτει το Σώμα της Αστυνομίας, καθώς κούκλες αστυνομικίνες έχουμε ξαναδεί… Συμπτωματικά, και πάλι σε μεταγωγή της Βίκυς Σταμάτη!

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook