Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρωταγωνιστεί σε νέο σποτ για το χρέος | Video

η-ζωή-κωνσταντοπούλου-πρωταγωνιστεί-234981

konstantopoulouΈπειτα από τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε στον πολιτικό κόσμο η απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να γυριστεί και να προβληθεί στο κανάλι της Βουλής «διαφημιστικό» τρέιλερ για την επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους, ένα δεύτερο σποτ της επιτροπής κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, αυτή τη φορά με «πρωταγωνίστρια» την ίδια την Πρόεδρο της Βουλής.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Τρίτης, την ώρα που η κυρία Κωνσταντοπούλου έδινε την συνέντευξη Τύπου για την Επιτροπή για το Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους, στο Διαδίκτυο αναρτήθηκε το νέο τρέιλερ, της επιτροπής.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της η Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έχουμε πολλές ιδέες θα τις δείτε το επόμενο διάστημα», ενώ προανήγγειλε και τρίτο σποτ με «πρωταγωνιστή» ένα νέο άνθρωπο που συγκλόνισε την επιτροπή με την μαρτυρία του για το πως βιώνει την κρίση.

«Σαν τον πέταξαν μέσα σε μια βάρκα στον ωκεανό και του ζήτησαν να κάνει κουπί χωρίς να του εξηγήσουν το λόγο», είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου η οποία, μεταξύ άλλων, γνωστοποίησε ότι δεν υπήρξε κόστος για τη διαδικτυακή καμπάνια. Ωστόσο, ήταν επικριτική αναφορικά με τα δημοσιεύματα για το πόσο κόστισε ο πρώτος κύκλος των συνεδριάσεων.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook