Η Επιτροπή Ειρήνης για τα σχολικά είδη από του Αμερικάνους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Χανίων

η-επιτροπή-ειρήνης-για-τα-σχολικά-είδη-272204

Ανακοίνωση για την «προσφορά» σχολικών ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Χανίων εξέδωσε η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων.

Η ανακοίνωση:

«Για μια ακόμη φορά, και προσπαθώντας να εξωραΐσουν την πραγματικότητα οι «φίλοι» μας από την Αμερικανική Βάση της Σούδας, μας δείχνουν το «καλό» τους πρόσωπο.

Έτσι, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής τους πολιτικής οι φονιάδες των λαών έσπευσαν να δώσουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Χανίων διάφορα σχολικά είδη, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Μάλιστα, η αρμόδια αντιδήμαρχος του δήμου Χανίων έσπευσε να ευχαριστήσει για την «προσφορά» της, Αμερικανική Βάση.

Αυτό όμως που πρέπει να γνωρίζουν οι δημότες του δήμου Χανίων είναι πως αυτού του είδους οι πρακτικές δεν είναι τίποτε άλλο από φθηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ποιος είναι ο ρόλος της Βάσης της Σούδας στις κατά καιρούς ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις της Αμερικανών και των συμμάχων τους, στο αιματοκύλισμα λαών και στον ξεριζωμό χιλιάδων ανθρώπων από τις εστίες τους.

Η αναβάθμιση της Βάσης της Σούδας επίσης σηματοδοτεί και την στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, που δίνει γη και ύδωρ στους Αμερικανούς και τους ιμπεριαλιστές συμμάχους μετατρέποντας την Ελλάδα, σε ένα τεράστιο ορμητήριο-βάση εξόρμησης των ιμπεριαλιστικών πολέμων.

Επιτροπή Ειρήνης Χανίων»

zarpanews.gr

2 thoughts on “Η Επιτροπή Ειρήνης για τα σχολικά είδη από του Αμερικάνους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Χανίων

  1. Καλα τα λεει η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ, , θα μας πει μηπως ο υπεθυνος του Κοιν. Παντοπωλειου η ο γγ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ τιπροσφορα εχει κανει η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ η τι εχει προσφερει τοσα χρονια; Καθαρισαν παραλιες απο σκουπιδια & τις γοπες τους, βαψανε τοιχους και για για να καλυψουν το γραφιτι τους και αλλωνων, κανανε καμμια δωρεα στο κοιν. συνολο, σ’αυτους που το εχουν αναγκη;
    Εστω ενα μολυβι η μια γομολαστιχα; Η μηπως θελουν τα σχολικα ειδη για τα παιδια τους;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook