Η εκδρομή έληξε πριν καν ξεκινήσει: Απάτη σε εκδρομείς που έμειναν έξω από τα πλοία σε Χανιά και Ηράκλειο

η-εκδρομή-έληξε-πριν-καν-ξεκινήσει-απά-747142

Με την χαρά και τις βαλίτσες στο… χέρι, έμειναν οι εκδρομείς μπροστά από το πλοίο που έφυγε χωρίς αυτούς μέσα.

Ο λόγος για τα μέλη του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, οι οποίοι έπεσαν θύματα απάτης όταν η προγραμματισμένη εκδρομή εκτός Κρήτης, με 87 συμμετέχοντες δεν πραγματοποιήθηκε κατόπιν εξαφάνισης του τουριστικού πράκτορα.

Η εκδρομή είχε οργανωθεί από γραφείο του Ηρακλείου και είχαν δηλώσει συμμετοχή 87 μέλη και φίλοι του Συλλόγου από ολόκληρη την Κρήτη. Όλοι τους όχι μόνο έδωσαν προκαταβολή, αλλά πλήρωσαν εξολοκλήρου το συνολικό ποσόν της εκδρομής πριν την πραγματοποίησή της.

Όμως την Κυριακή 30/9/2018, ημερομηνία αναχώρησης, βρέθηκαν προ εκπλήξεως στα λιμάνια Ηρακλείου και Σούδας, καθώς οι σχετικές κρατήσεις δεν είχαν γίνει και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον πράκτορα ήδη από την Πέμπτη 27/9/2018, ενώ μέλη του σωματείου ήδη προχωρούν σε σχετική καταγγελία στον ΕΟΤ και την αστυνομία.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωσή τους, όλα αυτά γίνονται «σε καιρούς που έχουμε ανάγκη όμορφες στιγμές και ξενοιασιά, ανάγκη να ξεφεύγουμε από τις δυσκολίες των καιρών, αλλά και τα σημαντικά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε τα μέλη ενός Συλλόγου ασθενών και στη συγκεκριμένη περίπτωση ηλικιωμένων, του πιο ευαίσθητου μέρους της ελληνικής κοινωνίας»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook