Η απίστευτη αλλαγή της Γκουίνεθ Πάλτροου και πού πιθανόν οφείλεται

η-απίστευτη-αλλαγή-της-γκουίνεθ-πάλτρ-252251

paltrowΌταν είσαι star, το μόνο σίγουρο είναι ότι οφείλεις να έχεις προσεγμένη και πάντα περιποιημένη εμφάνιση. Και αυτό οι διάσημες κυρίες το γνωρίζουν πολύ καλά, και γι’ αυτό κάνουν τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να σταματήσουν το χρόνο και να δείχνουν πιο νέες, όσο τα χρόνια περνούν. Μήπως όμως κάποιες το παρακάνουν;

Πριν και μετά

gwyneth-paltrow-before-after 9176a

Για παράδειγμα, η Gwyneth Paltrow τον τελευταίο καιρό, έχει κινήσει έντονες υποψίες σχετικά με την εμφάνισή της, η οποία με το πέρασμα του χρόνου γίνεται όλο και καλύτερη. Ειδικά τον τελευταίο καιρό, το πρόσωπό της έχει αρχίσει κυριολεκτικά να μεταλλάσσεται. Και μπορεί να είναι χωρισμένη και άρα ανανεωμένη, αλλά διαφορετική είναι η λάμψη της αλλαγής και διαφορετική της… πλαστικής επέμβασης.

gwyneth-paltrow-plastic-surgeries-1 a3285

Τα ξένα sites λοιπόν, έβαλαν τη Gwyneth στο μικροσκόπιο, και ανέλυσαν με… συνέπεια τις τεράστιες διαφορές που παρατηρούνται στο πρόσωπό της από την εποχή που πρωτοξεκίνησε. Πλαστικοί χειρουργοί λοιπόν, ανέλυσαν τα χαρακτηριστικά της star, και κατέληξαν στο ότι έχει πειράξει σχεδόν τα πάντα στο πρόσωπό της, και ειδικά τον τελευταίο καιρό, που εμφανίζεται όλο και πιο διαφορετική!

gwyneth-paltrow-plastic-surgeries-2 0d71a

Σύμφωνα με διάσημους πλαστικούς χειρουργούς, η Gwyneth, τον τελευταίο καιρό, έχει επέμβει στα χείλη και τα ζυγωματικά της, ενώ όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί, το πρόσωπό της φαίνεται πιο νεανικό, φρέσκο και γεμάτο από ποτέ! Η αλήθεια είναι ότι στα πρώτα της βήματα, δεν ήταν ποτέ η σέξι και όμορφη ηθοποιός, κάτι που φυσικά άλλαξε μεγαλώνοντας.

gwyneth-paltrow-plastic-surgeries-5 7405f

Δεν πειράζει βρε Gwyneth, αφού έχεις τα λεφτά καλά κάνεις!

Πηγή: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook