Ηράκλειο | Της πούλησε πλαστό διαβατήριο

ηράκλειο-της-πούλησε-πλαστό-διαβατήρ-65021

plasta eggrafaΣυνεχίζονται στα αεροδρόμια της Κρήτης οι συλλήψεις αλλοδαπών που επιχειρούν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη το πρωί συνελήφθη στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν για διευκόλυνση εξόδου από τη xώρα, σε μη νόμιμο αλλοδαπό και πλαστογραφία, καθώς και 33χρονη αλλοδαπή υπήκοος Αφγανιστάν, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη xώρα.

Ειδικότερα, ο 35χρονος και η 33χρονη, μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου και έκαναν χρήση ενός πλαστού διαβατηρίου, προκειμένου να αναχωρήσει η 33χρονη για Βρυξέλες Βελγίου.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 34χρονος παρέδωσε το πλαστό διαβατήριο στην 33χρονη σε εσωτερικό χώρο του Αεροδρομίου έναντι του χρηματικού ποσού των διακοσίων πενήντα (250) ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από  το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

One thought on “Ηράκλειο | Της πούλησε πλαστό διαβατήριο

  1. «Αποφασίσωμεν και διατάσσομεν:
    Πάραυτα, να καεί εις πυράν η 33χρονη, και να ανασκολοπηθεί εις πλατείαν Λεόντων ο 35χρονος»

    Σας δεν ντρέπεστε να αναπαράγετε τέτοιες πίπες.. Εάν κάποιος πρέπει να τιμωρηθεί εντός ελληνικής επικράτειας για το Μεταναστευτικό Ζήτημα, είναι όσοι ασχολήθηκαν και συναίνεσαν στην συνυπογραφή του υστερόβουλου συμφώνου Δουβλίνο ΙΙ..! Π.χ. στο Αφγανιστάν μιλούν πάνω από 30 λαλιές.. Είναι δυνατόν τα θεσμικά όργανα των δυτικών μας εταίρων, ή της Ε. Ένωσης, να βρίσκουν τον κατάλληλο γλωσσομαθή «ανακριτή αιχμαλώτου», για να διεξάγει ανάκριση, ενώ μπορούν πολύ απλά να καταγράψουν «είσοδο από Griechenland», και να στους στείλουν πακέτο, «live your nightmare in Greece»..?

    Αλλά κυρίως πρέπει να τιμωρηθούν όσοι ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ το Δουβλίνο ΙΙ (ενώ πολύ απλά θα μπορούσαν να προβάλλουν διαρκώς κωλύματα, αντίστοιχα ή περισσότερα απ’ότι οι πονηροί εταίροι μας στην Ε. Ένωση!!!)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook