Ηράκλειο | «Με άφησαν με το σώβρακο», λέει ο κλέφτης του Ι.Χ.

ηράκλειο-με-άφησαν-με-το-σώβρακο-λέ-69115

magouraΟ εφιάλτης του 33χρονου από τη Σύρο που έκανε τη «λάθος» ληστεία – Τι είπε τρέμοντας στον εισαγγελέα και γιατί τον εκλιπαρούσε να τον αφήσει να πάρει το πλοίο και να γυρίσει στο σπίτι του…

Αιμόφυρτος, τρομοκρατημένος και …γυμνός  συνελήφθη από τους αστυνομικούς ο 33χρονος από τη Σύρο, ο οποίος φαίνεται ότι έκανε το λάθος να κλέψει το … λάθος αυτοκίνητο που ανήκει σε μέλος γνωστής οικογένειας της Κρήτης το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (διαβάστε εδώ)

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε άνδρας, ξυλοκοπήθηκε άγρια με κατσούνες από μέλη της οικογένειας, οι οποίοι για να τον τιμωρήσουν του έβγαλαν τα ρούχα και τον άφησαν με το εσώρουχο! Μάλιστα οι αστυνομικοί, όταν τον συνέλαβαν έψαχναν ρούχα για να φορέσει και να μπορέσει να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα!

Ο άνδρας ήταν τρομοκρατημένος, έτρεμε και εκλιπαρούσε τον εισαγγελέα να τον αφήσει ελεύθερο, για να πάρει το επόμενο πλοίο, να επιστρέψει στη Σύρο και να μην ξαναπατήσει το πόδι του στην Κρήτη!

Ο 33χρονος οδηγείται σήμερα στο αυτόφωρο και παράλληλα η εισαγγελέας έχει καλέσει και μέλη της οικογένειας, τους οποίους καλεί να αποκαλύψουν ποιοι ευθύνονται για τον άγριο ξυλοδαρμό του συλληφθέντα

 

Πηγή: cretalive

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook