Ηράκλειο | Δεν έπαιζαν «ξερή» οι 6 που συνελήφθησαν

ηράκλειο-δεν-έπαιζαν-ξερή-οι-6-που-συ-72165

texas_holdemΣυνελήφθησαν, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 30χρονος ημεδαπός, ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος “Kαφετέρια”, έξι (6) ημεδαποί ηλικίας  από 22 έως 63 ετών και δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας και Αλβανίας, ηλικίας 47 και 25 ετών, αντίστοιχα, πελάτες του καταστήματος, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, κατελήφθη ο 30χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να έχει επιτρέψει και να συνδράμει τους υπόλοιπους δράστες, να διενεργούν το τυχερό και απαγορευμένο χαρτοπαίγνιο «ΠΟΚΑ» στην Αμερικάνικη παραλλαγή του «TEXAS HOLDEM POKER» με χρήματα και χαρτοπαικτικές μάρκες διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

•Δύο (2) τράπουλες αποτελούμενες από  πενήντα δύο φύλλα έκαστη,

•Το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων είκοσι πέντε (525) ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού και

•Εξακόσιες ογδόντα πέντε (685) μάρκες διαφόρων χρωματισμών (κάθε χρώμα αντιστοιχούσε, σε διαφορετικό χρηματικό ποσό)

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ σε βάρος του 25χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας θα εφαρμοστεί επιπρόσθετα και η διαδικασία της διοικητικής του απέλασης από την Χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook