Ηράκλειο | Γυναίκα αράχνη συνελήφθη για δυο δολοφονίες

ηράκλειο-γυναίκα-αράχνη-συνελήφθη-γι-78827

gynaikaΜια 45χρονη συνελήφθη στο Ηράκλειο, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στις δολοφονίες δυο ηλικιωμένων γυναικών στην Πάτρα. Η 45χρονη εμπλέκεται στην ανθρωποκτονία 84χρονης, που είχε διαπραχθεί πριν από εννέα μήνες περίπου στην Πάτρα. Στη δολοφονία της άτυχης γυναίκας εμπλέκεται και ένας 35χρονος που συνελήφθη προχτές στην Πάτρα σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης της Α’ Ανακρίτριας Πατρών, που αφορά σε άλλη περίπτωση ανθρωποκτονίας 81χρονης, στην ίδια περιοχή, πέρυσι τον Ιούνιο.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανθρωποκτονία της 84χρονης, η οποία είχε διαπραχθεί την 1-11-2012 σε μονοκατοικία στην Πάτρα, οι δράστες με κίνητρο τη ληστεία, κατάφεραν να εισέλθουν στο σπίτι της ηλικιωμένης από ανασφάλιστο παράθυρο, αφού πρώτα αναρριχήθηκαν σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας σωματική βία, ακινητοποίησαν, έδεσαν και φίμωσαν την παθούσα με αποτέλεσμα να καταλήξει από ασφυξία, ενώ στη συνέχεια ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και διάφορα τιμαλφή.’

Στην ανθρωποκτονία της 81χρονης, που είχε διαπραχθεί την 7-6-2012, επίσης σε μονοκατοικία στην Πάτρα, οι δράστες, πάλι με κίνητρο τη ληστεία, είχαν επιτεθεί στην ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της, καταφέροντας πολλαπλά χτυπήματα με στιλέτο σε όλο το σώμα της, με αποτέλεσμα να καταλήξει. Έπειτα ερεύνησαν όλους τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού και αφαίρεσαν κοσμήματα και τιμαλφή.

Υπενθυμίζεται ότι για τη δεύτερη περίπτωση, έχουν συλληφθεί με εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πατρών, άλλος ένας άνδρας και μία γυναίκα, ηλικίας 29 και 30 ετών, οι οποίοι παραμένουν προσωρινά κρατούμενοι.

Πηγή: prismanews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook