Ηράκλειο | Βρέθηκαν τα 3 παιδιά που είχαν χαθεί στο Γιόφυρο

ηράκλειο-βρέθηκαν-τα-3-παιδιά-που-είχα-85558

giofiro

Δίπλα στο κύμα κάτω από το εμπορικό κατάστημα «Τάλως» βρέθηκαν τελικά τα τρία παιδιά που αγνοούνταν από το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή του Γιόφυρου Ηρακλείου.

Γύρω στις 4:30 το απόγευμα η Αστυνομία ενημέρωσε τους γονείς ότι τα παιδιά βρέθηκαν, δίνοντας έτσι και τέλος στις ώρες αγωνίας που ζούσαν τις τελευταίες ώρες οι δύο οικογένειες. Με δάκρυα στα μάτια οι γονείς έσπευσαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου και παρέλαβαν τα παιδιά τους, εμφανώς ανακουφισμένοι που επιτέλους τα αγγελούδια εντοπίστηκαν σώα και αβλαβή.

Επρόκειτο για δύο αδέλφια και ένα ξαδελφάκι αλβανικής καταγωγής, τα οποία έπαιζαν αμέριμνα με τα ποδήλατά τους επί της οδού Μιλτιάδη Μαλακάση.

Ωστόσο τα ίχνη τους χάθηκαν από τις 11 το πρωί και παρά τις προσπάθειες των οικογενειών τους για τον εντοπισμό τους στην ευρύτερη περιοχή κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί εφικτό. Γονείς και συγγενείς ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία, ενώ απευθύνθηκαν και στα νοσοκομεία χωρίς όμως ευχάριστα νέα.

Εκτός από την Αστυνομία και τις δύο οικογένειες, σε έρευνες είχαν επιδοθεί και οι γείτονες προκειμένου η Μαρκέλα και ο Μάρκος Πρέντε, 5 και 9 ετών, αλλά και η Σάρα Βιίλα, 10 ετών, να βρεθούν και να δοθεί έτσι τέλος στην αγωνία των αλλοδαπών γονιών που ζούσαν δραματικές ώρες.

 

Πηγή: neakriti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook