Ημίγυμνοι χρυσαυγίτες, με δάδες, αποθεώνουν Χίτλερ, Μουσολίνι και Φράνκο | Video

Το υλικό συμπεριλαμβάνεται στα στοιχεία που έστειλαν οι ανακρίτριες στη Βουλή ζητώντας την άρση ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Καταγράφει νυχτερινή συγκέντρωση με μορφή τελετής μύησης μελών της οργάνωσης. Οι παριστάμενοι είναι ημίγυμνοι και κάθονται οκλαδόν σε κύκλο ανάμεσα από αναμμένες δάδες.

Στο πρώτο βίντεο ο ομιλητής διαβάζει ένα χαρτί και ακούγεται μεταξύ άλλων να λέει προς τους υπόλοιπους, προφανώς αναφερόμενος σε φασιστικούς – ναζιστικούς σχηματισμούς που έδρασαν στο παρελθόν στο εξωτερικό:

«Με τους εθνάρχες τους στην πρώτη γραμμή των συμπλοκών ανακατέλαβαν την εθνική τους κυριαρχία. Ήταν οι Πορτογάλοι με τον Αντόνιο Ντε Ολιβέιρα Σαλαζάρ, ήταν ο Φρανσίσκο Φράνκο με τους Ισπανούς φαλαγγίτες, ήταν ο Μουσολίνι με τους “μελανοχίτωνες” στην Ιταλία, ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ με το εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα των Γερμανών που κατάφεραν να επισκευάσουν την πληγωμένη από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο Γερμανία και να δώσουν στους Γερμανούς αληθινή εθνική ελευθερία. Οι εθνικοσοσιαλιστές έδωσαν στο Γερμανικό λαό ζωή και υπερηφάνεια. Έκαναν ένα κατεστραμμένο κράτος, μια νέα Γερμανική αυτοκρατορία.

Και οι Έλληνες όμως δεν έμειναν πίσω σε αυτή την πνευματική και ιδεολογική επανάσταση. Γνήσια τέκνα των αρχαίων Ελλήνων, αναδείξανε την επανάσταση της 4ης Αυγούστου με αρχηγό και εθνάρχη τον Ιωάννη Μεταξά. Ήταν οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές αυτοί που ξαναέχτισαν το ελληνικό κράτος πέτρα-πέτρα με μόνα υλικά τα εθνικά ιδεώδη, με μόνα εργαλεία το σφυρί και το ξίφος υπό το βλέμμα του διπλού πέλεκυ και του σταυρού».

Στο δεύτερο βίντεο άλλος ομιλητής και πάλι από χαρτί που διαβάζει, λέει προς τη ομήγυρη:

«Διάλεξα το πιο ματωμένο κομμάτι της ιστορίας, το πιο, μάλλον εντός εισαγωγικών, ματωμένο αν θέλετε κομμάτι της ιστορίας αυτής της ιδεολογίας.

Θα ήθελα να τονίσω ότι είναι σημαντικό κάποιος και πόσo μάλλον ένας εθνικιστής να γνωρίζει μερικές πτυχές από την Ευρωπαϊκή ιστορία χωρίς να παρασύρεται από την προπαγάνδα της αριστερής τρομοκρατίας, η οποία υπάγεται με τη σειρά της στο σιωνιστικό αρρωστημένο εγκέφαλο. Επίσης ένας αληθινός εθνικιστής έχει καθήκον να κοιτά στα μάτια το παρελθόν χωρίς να φοβάται την κατακραυγή του ημιμαθούς περίγυρου..».

Ο ομιλητής συνεχίζει επιχειρώντας να δώσει απάντηση στο τι είναι «λαϊκός εθνικισμός» ενώ κάποια στιγμή που χάνει το σημείο που διαβάζει και διακόπτει την ομιλία του ακούγεται κάποιος να του λέει «συνέχισε παιδί μου… συνέχισε , συνέχισε».

xrysaygites

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ