Ευχές του Δημάρχου Αποκορώνου για την νέα Σχολική Χρονιά

ευχές-του-δημάρχου-αποκορώνου-για-την-364687

Τις ευχές του για την νέα σχολική χρονιά δίνει και ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης

Στην ανακοίνωση του αναφέρρει:

«Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, αγαπητοί εκπαιδευτικοί, αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες  απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για μια επιτυχημένη και δημιουργική σχολική χρονιά. Το νέο σχολικό έτος αποτελεί το ξεκίνημα μιας εποικοδομητικής περιόδου για τη νεολαία του τόπου μας. Ένα ταξίδι στη γνώση, κοπιαστικό αλλά ωφέλιμo.

Γενικότερα, τα παιδιά μας καταβάλλουν καθημερινά μια μαραθώνια προσπάθεια που απαιτεί υπομονή και δύναμη, προκειμένου να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους Στην προσπάθεια αυτή καθοριστικό είναι το υπεύθυνο παιδαγωγικό έργο των εκπαιδευτικών οι οποίοι καλούνται να υλοποιήσουν το έργο τους μέσα σε ελλείψεις και αντιξοότητες, όμως καταφέρνουν να προικίσουν τα παιδιά μας με το αγαθό της γνώσης.

Ο Δήμος Αποκορώνου  αναλαμβάνει από την πλευρά του κάθε δυνατή πρωτοβουλία ώστε να πετύχει ποιότητα, ασφάλεια και στήριξη στη νέα γενιά που δίνει τη μάχη της γνώσης και της ελπίδας με το όραμα ενός καλύτερου αύριο. Παράλληλα, υποστηρίζει κάθε πρωτοβουλία της εκπαιδευτικής κοινότητας που επικεντρώνεται στη βελτίωση και αναβάθμιση της εκπαίδευσης στην περιοχή μας.

Σας διαβεβαιώνω ότι σε αυτόν τον αγώνα, γονιών, μαθητών και εκπαιδευτικών θα είμαι συνοδοιπόρος, ώστε τίποτα να μην εμποδίσει την εκπαιδευτική κοινότητα του διευρυμένου Δήμου μας, και ιδιαίτερα τους μαθητές στο δικαίωμά τους να κοιτούν το μέλλον με αυτοπεποίθηση, σιγουριά και αισιοδοξία.

Είναι αλήθεια ότι η χώρα βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική θέση. Οι δυσκολίες αυτές δεν θα επιτρέψουμε να εμποδίσουν την πορεία των παιδιών μας προς τη γνώση. Με συστράτευση δυνάμεων, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλουμε και φέτος στην εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Αποκόρωνα.

Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους.

Βρύσες 12-09-201

Ο Δήμαρχος

Χαράλαμπος Κουκιανάκης»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook