Ευαγγελία Αραβανή: «Θα ήθελα να με ευλογήσει ο Θεός με ένα παιδάκι»

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Φέτος, ξετυλίγει το ταλέντο της μέσα από το Dancing with the Stars και κερδίζει τις εντυπώσεις ως οικοδέσποινα του 6ου κύκλου του λαμπερού show του ΑΝΤ1. Η ευκαιρία μου της έδωσε το κανάλι ήταν ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή της και για τα οποία η ίδια νιώθει ευγνωμοσύνη. Ένα ακόμα είναι και η σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο που έχει φέρει την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική ευτυχία. Για όλα αυτά, η ξανθιά καλλονή μίλησε στο Secret και την Σπυριδούλα Τριάντου.

Για την αγάπη της για το χορό

Στο παρελθόν έκανα χορό και με στεναχωρεί που δεν κατάφερα να ασχοληθώ παραπάνω και τον έχω αφήσει. Φαντάσου ότι ήθελα να γίνω δασκάλα χορού. Έχω χορέψει πολύ στη ζωή μου.

Για το “λύσιμο” της Dancing with theStars

Ήμουν πιο μαγκωμένη στο παρελθόν. Νιώθω όλα αυτά που είπες. Πιο άνετη, όπως είναι η Ευαγγελία στην παρέα της. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμβαίνει αυτό στη ζωή μου και νομίζω ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Νιώθω πιο σίγουρη για τον εαυτό μου τώρα.

Για τη σύγκριση με τη Δούκισσα και τη Ζέτα

Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος. Τις γνωρίζω και τις δύο, εκτιμώ και τη Ζέτα και τη Δούκισσα, αλλά η καθεμιά αφήνει το δικό της στίγμα. Εγώ δεν προσπαθώ να αντιγράψω κάποιον, ούτε να μιμηθώ ούτε να αρέσω. Είμαι απλά ο εαυτός μου.

Για τη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλου

Από τη στιγμή που βγήκε προς τα έξω, γιατί να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου; Θέλω να τη ζω τη ζωή μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και το ζω όλο αυτό.

Για το ενδεχόμενο ενός παιδιού στην επόμενη 5ετία

Ιδανικά, θα το ήθελα, ναι. Είμαι αρκετά παραδοσιακή και θα ήθελα να με ευλογήσει ο Θεός με ένα παιδάκι.

Πηγή: tlife.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ