ΕΤΑΝΑΠ | Σε τροχιά ανάπτυξης το χανιώτικο νερό «Σαμαριά»

εταναπ-σε-τροχιά-ανάπτυξης-το-χανιώτι-75410

etanapΣτην εποχή που η επιχειρηματικότητα σχεδόν …διώκεται από την ελληνική Πολιτεία, μια Χανιώτικη εταιρεία, καταφέρνει να διατηρείται σε τροχιά ανάπτυξης, παγιώνοντας τη θέση της στον τομέα του εμφιαλωμένου νερού σε πανελλαδικό επίπεδο και καταφέρνοντας να «ξεκλειδώσει» τις πόρτες των νέων αγορών.

Πρόκειται για την ΕΤΑΝΑΠ, που κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να διπλασιάσει τα κέρδη της αλλά και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας στα Χανιά.

Αυτά ειπώθηκαν, μεταξύ άλλων στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, την Παρασκευή.

«Με κέρδη που φτάνουν τις 700 χιλιάδες Ευρώ, η ΕΤΑΝΑΠ διπλασίασε τα κέρδη της σε σχέση με πέρυσι«, τόνισε ο Πρόεδρος του ΔΣ και Δ/νων Σύμβουλος της Εταιρίας Μανώλης Αποστολάκης.apostolakis etanap

«Η ΕΤΑΝΑΠ δαστηριοποιείται στις αγορές της Κρήτης, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, στην Αττική και στα Νησιά, καθώς και της Ευρώπης. Σήμερα η Εταιρία είναι παρούσα και στο χώρο εμπορίας απιονισμένου νερού. Το φετινό επενδυτικό πρόγραμμα είναι της τάξης των 2 εκατ. Ευρώ.

Βήματα μπροστά όμως έχει κάνει η ΕΤΑΝΑΠ και σε ότι αφορά στο προσωπικό της, στο οποίο προστέθηκαν 10 ακόμη εργαζόμενοι χωρίς περικοπές στους μισθούς.

Η Εταιρία αναζητεί πεδίο δραστηριότητας, προσπαθώντας να μη λειτουργεί ανταγωνιστικά προς άλλες τοπικές επιχειρήσεις με παρεμφερές αντικείμενο», είπε χαρακτηριστικά.

 «Καλή εποχή για επενδύσεις»

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΔΣ «σήμερα οι Εταιρίες πρέπει να προσέχουν τη ρευστότητά τους μειώνοντας όσο γίνεται τις επισφάλειες. Πλην όμως παρά την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες, είναι μια καλή εποχή για επενδύσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook