Ερώτηση στον υφυπουργό κο. Μανούσο Βολουδάκη

ερώτηση-στον-υφυπουργό-κο-μανούσο-βολ-53384

voloudakis_vouli_aftodioikisiΕΡΩΤΗΣΗ προς τον υφυπουργό Διοικητικής Μεταρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Βολουδάκη Μανούσο

Κύριε υπουργέ,

Στις 18/05/2013, κατά την εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού όπου συμμετείχαν και μέλη της ΔΗΠΑΚ Χανίων προκειμένου να καταθέσουν στεφάνι στην μνήμη των σφαγιασθέντων Ελλήνων του Πόντου, αστυνομικός που κατά δήλωση του ήταν προσωπικό δική σας ασφαλείας, εκινήθη απειλητικά εναντίον κοπέλας, μέλους της ΔΗΠΑΚ και με το πρόσχημα ότι απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση της επέβαλε να σβήσει!!!! το φιλμ της βιντεοκάμερας που κρατούσε, διαφορετικά θα την συνελάμβανε!!!! Όταν εκείνη του είπε ότι δεν θεωρεί ότι έκανε κάτι παράνομο εκείνος σε έντονο ύφος της είπε ότι εάν δεν το σβήσει, θα «την πάει μέσα»

…επειδή η κοπέλα έχει οικογένεια με ανήλικα παιδιά, υπό την απειλή της σύληψη της, αναγκάστηκε να σβήσει το φιλμ από την βιντεοκάμερα.

Δεν γνωρίζω εάν αυτό έγινε εν αγνοία σας, ή ήταν δική σας εντολή, αλλά αν ισχύει το δεύτερο… ΓΙΑΤΙ αυτό κ. Βολουδάκη;

Έχετε κάτι να κρύψετε;

Θέλω να πιστεύω όμως, ότι αυτό δεν έγινε εν γνώση σας, αλλά και πάλι… εάν δεν πάρετε άμεσα θέση για την άκρως φασίζουσα συμπεριφορά του εν λόγω οργάνου, είστε εσείς υπόλογος στην συνείδηση του Χανιώτικου λαού.

Παντελής Καπαρουδάκης

Μέλος συντονιστικού ΔΗΠΑΚ

Δημοτικός Σύμβουλος

Πολιτευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook