Επικός “τζαμπατζής” στα Χανιά: Τι σκαρφίστηκε για να πλύνει ανέξοδα το αμάξι του | Photos

Μια… ανέξοδη πατέντα βρήκε ένας Χανιώτης στην παραλία στους Αγίους Αποστόλους για να πλύνει το αυτοκίνητό του.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr, ο “μάγκας” πήγε να πλύνει το αυτοκίνητό του χωρίς να επιβαρυνθεί με… περαιτέρω έξοδα, παρκάροντας το κάτω από τις ντουζιέρες και με τα νερά να τρέχουν… “στην υγειά” των δημοτών που πληρώνουν.

Το σκηνικό συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια διερχόμενων, που είδαν να πλένεται το αυτοκίνητο από τη μια πλευρά και όταν τελείωσε το πλύσιμο το γύρισαν και από την άλλη, για να κάνουν το πλύσιμο κομπλέ και ολοκληρωμένα!

Το συγκεκριμένο περιστατικό, γεννά απορία στους συνδημότες μας οι οποίοι και πληρώνουν τη δωρεάν χρήση νερού και σε αυτή αλλά και σε όλες τις δημόσιες παραλίες, στο κατά πόσο ο Δήμος πρέπει να προασπίζει τη χρήση των συγκεκριμένων υποδομών αποκλειστικά για τη χρησιμότητα που έχουν.

Μήπως θα έπρεπε να κλειδώνουν οι βρύσες και οι ντουζιέρες, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες που δεν χρησιμοποιείται από κολυμβητές;

Αναμένουμε απάντηση και ενέργειες από τους αρμόδιους…

zarpanews.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγγνώμη αλλά ειστε λάθος στην τοποθέτηση σας περί κλειδώματος των βρυσών των ντουζ τον χειμώνα. Παρα πολλοί χειμερινοί κολυμβητές τα χρησιμοποιούν. Δεν ειναι λύση αυτή και ας θεωρήσουμε το περιστατικό ατυχές και μεμονωμένο όποτε δεν συντρέχει λόγος ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης. Καλημέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ