Επεισόδια με τραυματίες στο κέντρο μεταναστών της Αμυγδαλέζας | Video

επεισόδια-με-τραυματίες-στο-κέντρο-με-85679

astynomiaΜε την επέμβαση δυνάμεων της αστυνομίας και της πυροσβεστικής λίγο μετά τα μεσάνυχτα, επανήλθε η ηρεμία στο Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών στην Αμυγδαλέζα.

Είχαν προηγηθεί σοβαρά επεισόδια που ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν αλλοδαποί στασίασαν κατά την ώρα διανομής του φαγητού και επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών φρουρών, ενώ έβαλαν φωτιές σε στρώματα και οικίσκους.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την αστυνομία, να τραυματιστούν 10 αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση βομβίδων κρότου λάμψης, ενώ τα πυροσβεστικά οχήματα έσβησαν τις φωτιές που είχαν ανάψει οι αλλοδαποί. Ακολούθησε καταμέτρηση των αλλοδαπών που φιλοξενούνται στο κέντρο κράτησης καθώς και καταγραφή των φθορών που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της εξέγερσης.

Οι αλλοδαποί διαμαρτύρονταν για την παράταση του χρόνου κράτησής τους, ενώ δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν κάποιοι από αυτούς απέδρασαν. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής.

Πηγή: real

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook