Επαγγελματίας ο δολοφόνος του Χανιώτη πολιτευτή;

επαγγελματίας-ο-δολοφόνος-του-χανιώτ-561376

Προσωπικές διαφορές, ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή αντεκδίκηση είναι, ιεραρχικά, τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, για τη δολοφονία του 59χρονου, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου… εκτελέστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, στον Γέρακα (δείτε εδώ).

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να πρόκειται για επαγγελματία δολοφόνο, ο οποίος ενδέχεται να χρησιμοποίησε όπλο με σιγαστήρα, ενώ εξετάζουν αν η δολοφονία του σχετίζεται με τη σύλληψη του 23χρονου γιου του, για την ανθρωποκτονία του 20χρονου φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα, τον Μάιο του 2016 στην Πεντέλη.

Όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος» 59χρονος δεν έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές, ενώ ασχολείτο με τα κοινά και υπήρξε υποψήφιος βουλευτής κόμματος της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς στην Κρήτη. Πριν από λίγο καιρό, το θύμα είχε καταθέσει τα χαρτιά του για να πάρει σύνταξη. Εργαζόταν ως οικοδόμος και σε διαφημιστική εταιρία συγγενή του. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχαν κάποιες αντιπαραθέσεις που σχετίζονταν με τη δολοφονία του 20χρονου φοιτητή στην Πεντέλη.

Το θύμα λίγο πριν από τις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στη Λ. Μαραθώνος και Σπάτων και φέρεται να πήγε σε απέναντι κρεοπωλείο για να ψωνίσει.

Επιστρέφοντας στο όχημά του, και όταν μπήκε σε αυτό, φαίνεται να δέχθηκε την επίθεση του δολοφόνου του, ο οποίος είτε άνοιξε την πόρτα και πυροβόλησε τέσσερις φορές το θύμα είτε βρισκόταν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου που ήταν ανοικτό. Οι βολίδες βρήκαν τον 59χρονο στο λαιμό, τη μασχάλη και δύο στην ωμοπλάτη, από την αριστερή πλευρά του σώματός του. Κανείς δεν άκουσε τους πυροβολισμούς, με τους αστυνομικούς να εικάζουν πως ο δολοφόνος χρησιμοποίησε όπλο με σιγαστήρα ή άλλο μετασκευασμένο όπλο. Ενδεικτικό είναι πως το θύμα εντοπίστηκε σχεδόν 3 ώρες αργότερα, από έναν περαστικό ο οποίος είδε τον 59χρονο να έχει γύρει στο κάθισμα του συνοδηγού και ειδοποίησε την Αστυνομία. Οταν έφθασαν εκεί οι αστυνομικοί, βρήκαν το αυτοκίνητο με αναμμένη τη μηχανή και ανοικτό τον κλιματισμό, ενώ δεν βρήκαν κάλυκες πυροβόλου όπλου, τους οποίους είτε πήρε μαζί του ο δράστης είτε χρησιμοποίησε περίστροφο.

Πηγή : newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook