Επίσκεψη Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος στον Περιφερειάρχη Κρήτης

επίσκεψη-αρχηγού-πυροσβεστικού-σώμα-369052

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε στη Περιφέρεια ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Ιωάννης Καρατζιάς. Ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη διάρκεια της συνάντησης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την ουσιαστική στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στην συντήρηση και ανανέωση της υλικοτεχνικής υποδομής, των μέσων, του Πυροσβεστικού Σώματος στη Κρήτη μέσω του ΕΣΠΑ κάτι που θα συνεχιστεί και στο πλαίσιο υλοποίησης της νέας Προγραμματικής Περιόδου.

1

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε: «Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το σημαντικό έργο που επιτελεί και στη Κρήτη το Πυροσβεστικό Σώμα. Ως Περιφέρεια κάνουμε το δυνατόν για την ανανέωση της υλικοτεχνικής υποδομής, των πυροσβεστικών μέσων, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο νησί. Η πολιτική αυτή θα συνεχιστεί, στο μέτρο του δυνατού, και κατά την υλοποίηση του νέου Περιφερειακού μας Προγράμματος».

Από την πλευρά του ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Ιωάννης Καρατζιάς δήλωσε: «Είχαμε πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη που συνεχίζει να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζει έμπρακτα. Προσβλέπουμε και στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ να υπάρξει ένα σημαντικό ποσό για την ενίσχυση, βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής που διαθέτει η Πυροσβεστική στο νησί.

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει για την αποτελεσματική λειτουργία της Πυροσβεστικής στη Κρήτη». Στη σημερινή συνάντηση συμμετείχαν επίσης: Ο διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Αρχιπύραρχος Ιωάννης Μαραγκάκης, ο Πυραγός του επιτελικού γραφείου Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Παγκράτης Θεοφάνης και ο Πυραγός Παναγιώτης Αρχαύλης από την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Κρήτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook