Επίθεση Καμμένου: «Θέλουν να μας υποτάξουν»

επίθεση-καμμένου-θέλουν-να-μας-υποτά-241843

Kammenos1Στην αντεπίθεση πέρασε εκ νέου ο Πάνος Καμμένος, εκτοξεύοντας τα πυρά του κατά του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας. Ο υπουργός Άμυνας ξεκαθάρισε πως «κάποιοι θέλουν να χτυπήσουν την Ελλάδα και να την υποτάξουν», γι’ αυτό και δεν έχουν την πολιτική διάθεση να βρεθεί λύση και να ανοίξει η χρηματοδότηση που θα τονώσει τη ρευστότητα στη χώρα.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», ο κ. Καμμένος εξήγησε πως ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε διατηρεί παραδοσιακά «εχθρική στάση απέναντι στη χώρα».

«Ο κ. Σόιμπλε, μ’ ένα 3% που κατέχει στην παγκόσμια οικονομία, έχοντας ουσιαστικά προσπαθήσει να περάσει ότι η Ευρώπη είναι “δικό του μαγαζί”, θα παίζει με τους μεγάλους. Αυτό είναι μια προσωπική του πολιτική την οποία ακολουθούν αρκετές χώρες του Βορρά. Δεν ενδιαφέρονται καν για το τι γίνεται στον Νότο. Αν επιβληθεί η άποψη του κ. Σόιμπλε, δεν υπάρχει λύση» επεσήμανε.

«Η συμφωνία θα εξαρτηθεί αν πράγματι οι εταίροι στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατανοήσουν ότι η Ελλάδα είναι μια ανεξάρτητη χώρα στην οποία επεβλήθη μια λάθος πολιτική και αυτή η πολιτική έχει αποφασίσει ο ελληνικός λαός ότι δεν θα συνεχιστεί. Έχουμε όλη την καλή διάθεση να συνεργαστούμε, αλλά όχι να μεταφράζουμε νομοσχέδια», το μήνυμα Καμμένου προς την ΕυρώπηΟ υπουργός Άμυνας πρόσθεσε ότι «τα πράγματα πάνε καλά», παρά την αρνητική εικόνα που βγαίνει προς τα έξω για τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup στη Ρίγα, διαμηνύοντας ωστόσο ότι η κυβέρνηση δεν θα υποχωρήσει σε αυτά που επιθυμεί «μια ομάδα η οποία διευθύνεται από το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας».

«Η συμφωνία θα εξαρτηθεί αν πράγματι οι εταίροι στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατανοήσουν ότι η Ελλάδα είναι μια ανεξάρτητη χώρα στην οποία επεβλήθη μια λάθος πολιτική και αυτή η πολιτική έχει αποφασίσει ο ελληνικός λαός ότι δεν θα συνεχιστεί. Έχουμε όλη την καλή διάθεση να συνεργαστούμε, αλλά όχι να μεταφράζουμε νομοσχέδια» ξεκαθάρισε και πρόσθεσε:

Το θέμα είναι αν υπάρχει η πολιτική διάθεση να βρεθεί λύση. Από κάποιους δεν υπάρχει. Ό, τι βήματα και να κάνουμε υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να τα σαμποτάρουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook