Εξοργισμένος πελάτης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον υδραυλικό

Ο Γουίλιαμ Τρίντγουελ εδώ και καιρό αντιμετώπιζε πρόβλημα με τον θερμοσίφωνα του σπιτιού του που είχε χαλάσει με αποτέλεσμα να έχει μείνει χωρίς ζεστό νερό.

Ο 67χρονος κάτοικος του Γουόλγουορθ, μιας συνοικίας του νοτιοανατολικού Λονδίνου, κάλεσε τον υδραυλικό Γκάρι Έιμερ για να επισκευάσει τη ζημιά και να βάλει ένα τέλος στο μαρτύριό του.

Ο 63χρονος υδραυλικός επισκέφθηκε το σπίτι την Πέμπτη 16 Αυγούστου, ξεκίνησε να δουλεύει στον θερμοσίφωνα, αλλά διέκοψε τις εργασίες του για να κάνει ένα τρίωρο διάλειμμα για μεσημεριανό και εν συνέχεια ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού πως θα επέστρεφε την επομένη για να ολοκληρώσει την επισκευή.

Εξοργισμένος ο ιδιοκτήτης λέγεται πως είχε έντονη λογομαχία με τον υδραυλικό, τον οποίο στη συνέχεια χτύπησε στο κεφάλι με ένα τηγάνι και τον μαχαίρωσε δύο φορές στο στήθος με μαχαίρι, προκαλώντας τον θάνατό του.

Το πτώμα του Γκάρι Έιμερ βρέθηκε δίπλα στο θερμοσίφωνα το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Αυγούστου, με τον θύτη να συλλαμβάνεται και να παραπέμπεται σε δίκη.

Μιλώντας στη Sun η γειτόνισσα του θύτη, Τζάνετ Τζάρετ ανέφερε: «Πήγε για να φτιάξει το ζεστό νερό την Πέμπτη, αλλά όπως φαίνεται έκανε τρίωρο μεσημεριανό διάλειμμα και στη συνέχεια ενημέρωσε πως θα επέστρεφε την Παρασκευή για να ολοκληρώσει τη δουλειά. Προφανώς έπρεπε να πάρει κάποια επιπλέον εξαρτήματα».

Το άψυχο σώμα του υδραυλικού εντόπισε στην κουζίνα του σπιτιού η αδερφή του θύτη, Πατ η οποία απουσίαζε την ώρα του φόνου. «Είναι ένα τρομερό σοκ. Ο αδερφός της ήταν ένας αστείος άνθρωπος που δεν του άρεσε η μιζέρια», πρόσθεσε η 73χρονη γειτόνισσα.

newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ