Εξαπάτησαν τη Μητρόπολη Γρεβενών με την απειλή επερχόμενου «κουρέματος»

εξαπάτησαν-τη-μητρόπολη-γρεβενών-με-τ-325872

Απατεώνες που παρίσταναν τους τραπεζικούς και υπόσχονταν… σωτηρία από το επικείμενο «κούρεμα» καταθέσεων, έπεισαν τη Μητρόπολη να μεταφέρει σε ασφαλή λογαριασμό τα ποσά που υπήρχαν στους λογαριασμούς της

Στόχος απατεώνων που παρίσταναν τους τραπεζικούς και υπόσχονταν… σωτηρία από το επικείμενο «κούρεμα» καταθέσεων, έπεσε η Μητρόπολη Γρεβενών οι υπεύθυνοι της οποίας πείστηκαν να μεταφέρουν σε ασφαλή λογαριασμό τα ποσά που υπήρχαν στους λογαριασμούς της!

Η απάτη εξιχνιάστηκε από τους άνδρες της Ασφαλείας Γρεβενών και Λάρισας, ακολουθώντας την διαδρομή των δύο ισόποσων ταχυδρομικών επιταγών συνολικού ποσού 12.000 ευρώ τις οποίες έστειλαν οι υπεύθυνοι της Μητρόπολης στον υποτιθέμενο διευθυντή τραπεζικού καταστήματος ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους.

Στη Λάρισα συνελήφθη ένας 39χρονος Έλληνας που εισέπραξε την πρώτη επιταγή, ενώ η δεύτερη ακυρώθηκε πριν την εισπράξει μια 20χρονη Ελληνίδα η οποία αναζητείται. Στην υπόθεση εμπλέκεται άλλος ένας 39χρονος που επίσης αναζητείται. Η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν οι τρεις τους έχουν διαπράξει και άλλες απάτες, ενώ ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Πηγή: protothema.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook