Ελληνίδα φοιτήτρια μιλά για την προσθετική στήθους που της άλλαξε την καριέρα | Photos

ελληνίδα-φοιτήτρια-μιλά-για-την-προσθ-152362

katerina660_0Στροφή στην καριέρα της έκανε η 21χρονη Κατερίνα Χριστοδούλου η οποία παράτησε τη δουλειά της σε δικηγορικό γραφείο για γίνει μοντέλο. Για να τα καταφέρει δαπάνησε το δάνειο δέκα χιλιάδων λιρών για τις σπουδές της βελτιώνοντας το σώμα της μέσω αισθητικής χειρουργικής.

Η νεαρή μπήκε στο χειρουργείο όπου έκανε λιποαναρρόφηση στα πόδια της.

katerina1_1Την ίδια στιγμή, έκανε και προσθετική στήθους, γιατί το ένα της στήθος ήταν μεγαλύτερο από το άλλο. Το ένα ήταν 32A και το άλλο B. Μετά την επέμβαση το στήθος της έχει μέγεθος 32E. Για αυτήν την επέμβαση πλήρωσε ο πρώην σύντροφός της.

Μιλώντας στη Mirror ανέφερε:

«Μισούσα το σώμα μου και έτσι αποφάσισα να κάνω λιποαναρρόφηση στους μηρούς και τους γοφούς μου. Πάντα έκανα γυμναστική στη ζωή μου και ήξερα ότι αν δε έκανα χειρουργική επέμβαση δε θα έχανα το περιττό βάρος. Ήταν η έσχατη λύση».

katerina2_2Η νεαρή τελειώνοντας τη σχολή ήταν πολύ χαρούμενη καθώς είχε τη δυνατότητα να ασχοληθεί με το σώμα της: «Ήμουν τόσο χαρούμενη με τους βαθμούς μου στο πανεπιστήμιο. Είχα επιτέλους τα χρήματα για τη χειρουργική επέμβαση. Όχι μόνο τελείωσα το πανεπιστήμιο αλλά ήμουν έτοιμη να αλλάξω τη ζωή μου και δε μπορούσα να περιμένω».

katerina3_0Ένας εκπρόσωπος κλινικής αισθητικής χειρουργικής όπου έκανε την επέμβαση ανέφερε:«Πιστεύουμε ότι ο καθένας αξίζει να έχει το σώμα που θέλει».

Η Κατερίνα που ζει μόνιμα στο Loughborough με τους γονείς της πήρε το πτυχίο στης στην αγγλική λογοτεχνία το περασμένο έτος από το πανεπιστήμιο του Essex.

katerina4_0Οι γονείς όλα αυτά τα χρόνια βοηθούσαν οικονομικά τη νεαρή με αποτέλεσμα τα χρήματα από το φοιτητικό δάνειο να μην τα χαλάσει και να τα επενδύσει στις χειρουργικές επεμβάσεις. Εργάστηκε για λίγο καιρό σε δικηγορικό γραφείο το οποίο εγκατέλειψε για να γίνει μοντέλο.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook