Εκλογές ΝΔ: Μπούκαραν σε εκλογικό κέντρο, πέταξαν τις κάλπες, τα έσπασαν κι έφυγαν | Photos

εκλογές-νδ-μπούκαραν-σε-εκλογικό-κέντ-319754

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε σε εκλογικό κέντρο στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου αντιεξουσιαστές εισέβαλαν και τα έκαναν… γυαλιά καρφιά!

2Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 15 άτομα με κράνη και κουκούλες έφτασαν με μηχανάκια στο πνευματικό κέντρο του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας. Ανέβηκαν στο 2ο όροφο, σπρώχνοντας και απειλώντας όσους προσπάθησαν να τους εμποδίσουν.

1Στη συνέχεια, έσπασαν τις κάλπες, πέταξαν κάτω τα ψηφοδέλτια, έριξαν κόκκινες μπογιές και σήκωσαν ένα πανό που έγραφε: «Ο Τεμπονέρας ζει».

 

3Λίγη ώρα μετά από την επίθεση, η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη, με ανάρτηση στο Indymedia. Σε αυτή χαρακτηρίζει ως εκλογική παρωδία την εσωκομματική διαδικασία της ΝΔ σημειώνοντας ότι:

4«Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται ψηλά στην επικαιρότητα, η εσωκομματική εκλογική μάχη που “λυσσομανάει” στο εσωτερικό της ΝΔ με τους δυο εναπομείναντες μονομάχους να αποτελούν κωμικές φιγούρες. Η “σκληρή” προεκλογική μάχη, αν δεν “κάλυπτε” επικοινωνιακά, θέματα όπως η καρατόμηση του ασφαλιστικού και η τραγωδία των προσφύγων και οικονομικών μεταναστών που χάνονται στα νερά του Αιγαίου, θα μπορούσε να βγάλει ακόμη και γέλιο…», ενώ η μακροσκελής ανακοίνωση καταλήγει στο σύνθημα «Ο Τεμπονέρας ζει».

newsit.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook